Vila cu design modern, singur in curte, la 3 minute de Centrul orasului

€495.000

Detalii

Comision 0% la achizitia acestui imobil!

Maia Imobiliare vine in intampinarea clientilor care doresc sa aleaga confortul unei case situate intr-o zona bine cotata pe piata fiind la fix 3 minute de mers cu masina pana in zona de Centru, sau daca preferati mersul pe jos in 15 minute.

Va descriem un imobil care se remarca prin pozitie, un view pe masura, si posibilitatea de a fi impartit in zona de office si locuinta rezidentiala avand acces din doua strazi.

Cu o suprafata utila de 323 mp este structurata in Subsol, Parter, Etaj 1, Etaj 2,  iar predarea se face la stadiul de semifinisat in exterior, cu parterul finalizat, la etajul 1 partea de dormitoare si bai sunt functionale, iar la etajul 2 finisajele interioare nu au fost finalizate lasand la alegerea viitorului beneficiar felul in care se va amenaja. Va puteti bucura de o terasa circulabila de 58 mp, iar la ultimul nivel al casei este punctul cel mai inalt cu vedere frumoasa care nu poate fi obturata.

Suprafata terenului este de 320 mp cu o deschidere la strada de 20 m iar spatiul pe care a fost construita casa este optim fiind utilizata o amprenta de 160 mp.

Atasat in poze aveti randarile imobilului si schita pe fiecare nivel. Cu siguranta prezentarea acestei case nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face placere sa o vedem impreuna!

Share this to:

Cauți altă zonă?