Despre noi

Despre noiProgramComisioaneContact
Cu o experiență bogată în domeniu și o înțelegere profundă a pieței imobiliare din Sibiu, Maia Imobiliare este unul din liderii din domeniul imobiliar în Sibiu, în materie de tendințe, prezentare foto-video și marketing pentru proprietăți. Suntem specializați în consultanță imobiliară și intermedierea tranzacțiilor imobiliare. Ne-am angajat să ajutăm clienții noștri să găsească proprietățile potrivite pentru nevoile lor, fie că este vorba despre cumpărarea sau vânzarea unei proprietăți, închirierea unui apartament sau a unui spațiu comercial.   De ce Maia Imobiliare? Ne implicam 100% , avem cunoștințele de piață necesare, experiență, și încercam mereu să găsim un concept potrivit prin care colaborarea cu noi să atingă obiectivul dorit: finalizarea tranzactiei. Suntem pregătiți să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră imobiliare. De la evaluarea proprietății la prezentarea acesteia, la negocierea contractelor și până la finalizarea tranzacției, ne ocupăm de tot procesul pentru a vă asigura o experiență imobiliară simplă și fără stres.

Ai o proprietate pe care doresti sa o inchiriezi/vinzi?

Contacteaza-ne aici

 

Cauți să închiriezi sau să cumperi o proprietate?

La Maia Imobiliare, ai acces la cele mai bune oportunități de investiție din piața imobiliară. Avem o echipă dedicată de profesioniști cu experiență, pregătiți să te ghideze prin întregul proces, fie că ești în căutarea unei proprietăți de vânzare sau de închiriat. Click pentru a descoperi cele mai noi anunțuri imobiliare

Program Maia Imobiliare

Oferim un program flexibil putand astfel programa vizionari intr-un interval de timp cat mai potrivit pentru dvs.. Agentii nostri va stau dispozitie de Luni pana Sambata.

Program Maia Imobiliare

Comisioane

INCHIRIERE:
50% DIN CHIRIA UNEI LUNI
*Pentru anumite proprietăți se percepe comision 100%

Proprietati de inchiriat

VANZARE:
20.001€ – 35.000€ : COMISION 4,0%
35.001€ – 45.000€ : COMISION 3,0%
45.001€ – 60.000€ : COMISION 2,5%

PESTE 60.000€ : COMISION 2,0%
ANUMITE PROPRIETĂȚI SE VÂND CU COMISION 0%

Proprietati de vanzare

Ai o proprietate?

Daca doresti sa o vinzi sau sa o inchiriezi. Contacteaza-ne iar agentii nostri se vor ocupa de tot. Listare, fotografii profesionale, prezentare si promovare.

Listeaza-ti proprietatea

Descopera noua noastra gama de oferte.