Despre noi

A venit vremea sa te asezi la casa ta sau sa gasesti spatiul ideal pentru o afacere? Nu suntem unici, insa odata ce ai ales sa beneficiezi de serviciile pe care le oferim, meriti intregul respect, toata atentia si profesionalismul nostru. Echipa noastra si-a propus sa ofere servicii imediate si complete folosindu-ne de un stil proaspat, curat, dar mai ales cu implicare si orientat spre rezultate favorabile si recunoscute in domeniul nostru imobiliar.

Fiind specializati in imobiliare Sibiu va putem ajuta sa gasiti rapid, eficient si fara bataie de cap solutiile pentru cumparare, vanzare sau inchiriere de apartamente, case , terenuri, garsoniere, spatii pentru birouri, spatii comerciale, spatii industriale, hale pe toata raza judetului Sibiu. Fie ca esti proprietar, chirias, vanzator, cumparator, la noi vei gasi cea mai buna oferta de imobiliare si cele mai bune sfaturi!

Deoarece piata imobiliara a viitorului va apartine profesionistilor, companiilor care vor oferi servicii complete si de calitate, noi vom continua sa ne perfectionam, sa aducem tot ceea ce este nou in activitatea noastra. Clientii nostri sunt beneficiarii experientei si profesionalismului nostru, asteptam ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre ei.

Program extins

Ne-am gandit sa tinem lumina aprinsa pana mai tarziu, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor Dumneavoastra.
Stim de asemenea ca in week-end sunteti mai liberi. Astfel chiar si Sambata veti gasi pe cineva care va sta la dispozitia Dumneavoastra.

COMISIOANE PRACTICATE:

INCHIRIERE:
50% DIN CHIRIA UNEI LUNI
VANZARE:
20.001€ – 35.000€ : COMISION 4,0%
35.001€ – 45.000€ : COMISION 3,0%
45.001€ – 60.000€ : COMISION 2,5%

PESTE 60.000€ : COMISION 2,0%
ANUMITE PROPRIETĂȚI SE VÂND CU COMISION 0%