Imobil pretabil pentru pensiune, teren 670 mp, Str 9 mai-Centru

Strada 9 Mai 25, Sibiu, România
€900.000

Detalii

Descoperă o oportunitate unică de investiție într-o proprietate cu potențial extraordinar în inima Sibiului!

Imobilul nostru situat pe Strada 9 mai nr. 25 are doua intrari: atat din strada principala, cat si de pe Str. Brutarilor, asteptandu-te să-l transformi într-un adevărat vis imobiliar!

Cu o suprafață construită de 900 mp și un teren generos de 670 mp, această proprietate reprezintă o alegere excelentă pentru cei ce doresc să își dezvolte afacerile în cea mai cautata zona din Sibiu.

Imobilul necesită renovare, dar oferă un potențial imens pentru diverse tipuri de business. Poziționarea sa de top în zona centrală a orașului îți oferă accesibilitate maximă și vizibilitate crescută, asigurându-ți o prezență deosebită în piața locală.

Cu multiple opțiuni de amenajare, acest imobil poate fi transformă în birouri moderne, spații comerciale atrăgătoare, hotel boutique sau restaurant de prestigiu. Oricare ar fi planurile tale de afaceri, acest imobil îți oferă un cadru perfect pentru a le pune în practică.

Imobilul este înconjurat de facilități deosebite, cum ar fi restaurante, hoteluri, magazine și atracții turistice, oferindu-ți un mediu propice pentru dezvoltarea afacerii tale. Terenul generos de 670 mp din care 521 construiti, oferă potențial pentru amenajarea unui spațiu verde sau pentru crearea de locuri de parcare, sporind atractivitatea proprietății.

Nu rata această oportunitate de a investi într-o proprietate cu potențial imens de creștere într-una dintre cele mai frumoase și vibrante orașe din România.

Contactează-ne astăzi pentru a obține mai multe detalii, un plan de business efectuat de catre un arhitect cu posibilitatea de compartimentare in 15 camere cu 15 bai si un restaurant.  Alege să fii parte din povestea imobiliară de succes a Sibiului!

Pentru aceasta tranzactie se percepe un comision de 1%.

Share this to:

Cauți altă zonă?