Casa 3 camere in zona centrala, la 5 minute de Piata Mica

Centru, Sibiu, România
€700
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Proprietatea disponibilă pentru închiriere este o casă singur în curte, situată în zona de centru, la doar 5 minute de mers pe jos de Piața Mică. Casa are o suprafață utilă de 137 mp și este structurată pe doua nivele: parter și etaj.

Parterul casei este compus dintr-un hol larg de primire, ideal pentru primirea oaspeților, un living spațios, perfect pentru relaxare și socializare, o bucătărie complet utilată cu loc de luat masa, o baie modernă și o zonă de spălătorie care se va dota cu masina de spalat si uscator de haine.

Accesul la etajul casei se face pe o scara interioara iar aici regasim două dormitoare confortabile, ambele dotate cu paturi duble, pentru un somn odihnitor. De asemenea, etajul are un hol, care poate fi folosit pentru depozitarea diverselor obiecte, și o baie suplimentară dotata cu cada.

Proprietatea este complet mobilată și utilată, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și a vă bucura de o locuință modernă. De la mobilier până la electrocasnice, totul este pregătit pentru a vă oferi un stil de viață comod și plăcut.

Un alt avantaj al acestei case este curtea privată de 60 mp, unde vă puteți relaxa, petrece timp în aer liber intr-un cadru intim și plăcut.

Localizarea acestei proprietăți este un alt aspect de luat în considerare. Fiind situată în zona de centru, aveți acces rapid la toate facilitățile urbane necesare, cum ar fi magazine, restaurante, școli, grădinițe, piețe și transport public.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Share this to:

Cauți altă zonă?