Imobil finalizat in 2020, cu 4 nivele, in zona Trei Stejari-Centru

€560.000

Detalii

Propunere de vanzare a unui imobil nou, cu multiple posibilitati de utilizare, situat in zona exclusiva de case, in cartierul Trei Stejari.

Va propunem spre vanzare un imobil finalizat in 2020, construit din beton si caramida, situat pe o strada linistita din cartierul Trei Stejari, una dintre cele mai bune zone din orasul nostru.

Imobilul are o suprafata desfasurata de 406 mp, dispusa pe patru nivele:

-Demisolul a fost transformat intr-un apartament spatios, care include o camera, doua spatii tehnice, o zona de depozitare, un hol si un grup sanitar.

-La parter, veti gasi un living, o bucatarie, doua dormitoare, un grup sanitar, o zona de depozitare, un hol si o casa scarii.
-La etaj, veti gasi un alt living, o bucatarie, doua dormitoare, un grup sanitar, o zona de depozitare, un hol si un balcon.
-Mansarda dispune de un living, o bucatarie, doua dormitoare, un grup sanitar, o zona de depozitare, un hol si un balcon.

Fiecare apartament are balcon propriu si centrala termica proprie, cu contorizare separata. Imobilul include si o curte cu o suprafata libera de 273 mp unde este amenajata o terasa acoperita, zona verde si posibilitatea de a parca 3 masini in interior.

Casa se vinde partial mobilata si utilata, cu bucatariile dotate cu electrocasnice incorporate de calitate, cum ar fi plita si cuptor, hota, masina de spalat vase si combina frigorifica.

Dotari:

– geamuri termopan;
– parchet;
– izolatie termica;
– usa de sticla intre bucatarie si living la unul din apartamente;
– usi interioare de lemn;
– contorizare separata pe fiecare nivel;
-bucatarii mobilate si utilate;
-mobilier marca Mobexpert;

Avantaje:

– 1 km distanta de centru, 15 minute de mers pe jos,
– constructie noua, 2020,
– zona centrala, de case, linistita, cu trafic redus,
– posibilitate locuinta multifamiliala cat si unifamiliara,
– contorizare separata pentru fiecare nivel / apartament,
– loc de joaca pentru copii in apropiere
– unitati medicale si de invatamant in apropiere (Spitalul Judetean, Clinica Polisano, Scoala Generala nr.4),

Avantajele acestei proprietati includ pozitionarea centrala, la doar 1 km de centrul orasului, intr-o zona linistita si de case, cu trafic redus. Exista o zona de joaca pentru copii in apropiere, precum si unitati invatamant si medicale, cum ar fi Spitalul Judetean, Clinica Polisano si Scoala Generala nr.4.

Imobilul este o oportunitate excelenta de investitie datorita zonei foarte bune, calitatii constructiei si posibilitatilor multiple de utilizare, care includ rezidential, regim airbnb, birouri sau clinica medicala.
Acesta este disponibil la vanzare integral catre un singur proprietar.

Nu pierdeti ocazia de a cumpara acest imobil exceptional, care poate fi locuinta ideala pentru familia dumneavoastra sau o investitie profitabila pentru viitor!

Share this to:

Cauți altă zonă?