Casa superba la doar cativa pasi de Parcul Sub Arini-Calea Dumbravii

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€2.500
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere o locuinta moderna pozitionata ideal intr-o zona linistita de case, la doar cativa pasi de Parcul Sub Arini.

Locuinta este individuala, cu o suprafata utila de 200 mp si o curte amenajata cu gazon si pomi fructiferi de 450 mp. Aceasta este dispusa in subsol, parter si etaj, oferind spatiu si confort pentru intreaga familie.

Demisolul include o camera utilizata ca depozitare iar cealalta pentru spalat/uscat haine, pentru a va ajuta sa va organizati mai bine activitatile zilnice.

Parterul este compus dintr-un living spatios, cu acces direct pe terasa acoperita, o bucatarie moderna si complet echipata pana la cel mai mic detaliu, precum si o camera de oaspeti/birou, ideala pentru momentele de relaxare sau pentru a va concentra asupra proiectelor dumneavoastra personale.

Etajul dispune de zona dormitoarelor, unde veti gasi o camera principala cu baie proprie, dressing si acces direct pe balcon, oferindu-va o priveliste minunata. Acesta este completat de o a doua camera, dotata cu pat dublu, iar baia este situata pe hol.

Locuinta a fost gandita pentru a fi practica si confortabila, avand dotari moderne, precum incalzirea in pardoseala cu controlul temperaturii pe embele etaje, acces automatizat in curte, sistem de alarma si de sesizare a inundatiei, pentru a va asigura ca veti avea mereu un camin sigur si confortabil.

Daca doriti sa descoperiti aceasta proprietate si sa va convingeti de confortul si calitatea acesteia, va asteptam cu interes sa ne contactati si sa programam o vizita.

Share this to:

Cauți altă zonă?