Casa 5 camere, zona Calea Dumbravii-Parcul Sub Arini, constructie noua

Calea Dumbravii 1, Calea Dumbrăvii, Sibiu 557260, România
€310.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

COMISION 0%!

Va propunem spre vanzare o casa cu 5 camere, situata in zona Calea Dumbravii-Parcul Sub Arini,  intr-un complex exclusivist de locuinte insiruite,constructie 2019,  de tip parter + doua etaje, cu vedere libera spre zona verde .

Compartimentare:

-Casa are o suprafata utila de 126 mp si este structurata pe 3 nivele dupa cum urmeaza:

-la parter avem  zona de living open space + bucatarie cu acces la curtea din fata, hol, baie , dormitor cu acces la curtea din spate ;

-la etaj regasim 3 dormitoare decomandate, o zona gandita fie pentru cea de a doua bucatarie sau un office, doua bai si doua balcoane;

-la cel de-al doilea etaj avem un open space cu baie proprie si accesul pe o terasa dotata cu marchiza ce poate fi utilizata indiferent de anotimp.

Finisaje:

Dispune de finisaje premium , incalzire in pardoseala, geamuri termopan din aluminiu, suprafete vitrate generoase, gresie si faianta , usi de interior montate, balcoane din sticla securizata, curte amenjata cu dale si pomi ornamentali.

Locuinta este practica fiind gandita atat pentru o familie mai mare care doreste sa imparta imobilul in doua apartamente individuale, existand o scara exterioara pentru acces complet separat, sau pentru cei care doresc sa delimiteze locuinta de zona de office.

Proprietate se vinde cu doua locuri de parcare supraterane.

Pretul este de 310.000 EUR + TVA.

Share this to:

Cauți altă zonă?