Casa singur in curte, 3 camere, teren 360 mp, zona Calea Dumbravii

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€219.000

Detalii

Va propunem spre vanzare in exclusivitate, o casă cu 3 camere stil vagon, situată pe o stradă adiacentă din Calea Dumbrăvii-reper Str. Matei Millo, la câteva minute distanță de Parcul Sub Arini. Proprietatea oferă acces auto și este amplasată într-o poziție retrasă față de drum, beneficiind de două intrări separate. Iată detalii despre casa:

  • Proprietatea dispune de o deschidere la strada de 9 mp care merge pe o lungime de 40 mp, rezultand un teren cu o suprafata totala de 360 mp cu tot cu amprenta casei. Se poate face accesul auto si beneficiaza de două intrări separate, care permit o mai mare flexibilitate în utilizarea proprietății.
  •  Compartimentare optimă: Casa este pe un singur nivel, compusă dintr-o bucătărie spațioasă, un dormitor matrimonial, o baie cu geam pentru aerisire, o toaleta de serviciu, un living care continuă cu încă un hol generos, o camera mai mica, două debarale ideale pentru depozitare. Suprafața desfășurată a casei este de 140 mp.

-Dotări și facilități:

  • Proprietatea dispune de toate dotările necesare: bucătăria este spațioasă și funcțională, fiind dotata cu toate electrocasnicele necesare inclusiv masina de spalat vase,  iar baia principală beneficiază de geam pentru o bună aerisire.
  • Livingul și celelalte camere pot fi reamenajate dupa bunul gust. De asemenea, cele două debarale asigură spațiu suplimentar de depozitare.
  • Detine centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet laminat, usi interioare din lemn, pod, iar in exterior este amenajat un garaj care poate fi demolat pentru a mari curtea/spatiul de relaxare.

Casa necesita renovare fiind un imobil construit in anul 1930 si continuat cu inca doua camere in anul 1975.Conform planului de urbanism al zonei va puteti extinde avand posibilitatea de a adauga inca un etaj si mansarda, sau daca va hotarati sa demolati constructia, va puteti alipi de calcanul vecin.

Comisionul agentiei este 1%.

Share this to:

Cauți altă zonă?