Casa singur in curte, 3 camere, teren 360 mp, zona Calea Dumbravii

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€219.000

Detalii

Va propunem spre vanzare o casă cu 3 camere stil vagon, situată pe o stradă adiacentă din Calea Dumbrăvii, la câteva minute distanță de Parcul Sub Arini. Proprietatea oferă acces auto și este amplasată într-o poziție retrasă față de drum, beneficiind de două intrări separate.

Iată detalii despre casa:

  • Locație: Strada adiacentă din Calea Dumbrăvii. Casa se află într-o zonă privilegiată de case, la doar câteva minute de Parcul Sub Arini. Beneficiați de proximitatea la natură și la spații verzi, unde vă puteți relaxa și petrece timp de calitate.
  • Acces auto și poziție retrasă: Proprietatea dispune de o deschidere la strada de 9 mp, cu acces auto și este poziționată retrasă față de drum, oferind un mediu mai liniștit și mai intim. Două intrări separate permit o mai mare flexibilitate în utilizarea proprietății.
  •  Compartimentare optimă: Casa este pe un singur nivel, compusă dintr-o bucătărie spațioasă, un dormitor matrimonial, o baie cu geam pentru aerisire, un living care continuă cu încă o cameră, două debarale ideale pentru depozitare și o a doua baie de serviciu. Suprafața desfășurată a casei este de 140 mp, oferind suficient spațiu pentru o familie mai mica.

-Dotări și facilități:

  • Proprietatea dispune de toate dotările necesare: bucătăria este spațioasă și funcțională, fiind dotata cu toate electrocasnicele necesare inclusiv masina de spalat vase,  iar baia principală beneficiază de geam pentru o bună aerisire.
  • Livingul și celelalte camere pot fi amenajate dupa bunul gust. De asemenea, cele două debarale asigură spațiu suplimentar de depozitare.
  • Detine centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet laminat, usi interioare din lemn.

Casa necesita renovare fiind un imobil construit in anul 1930 si continuat cu inca doua camere in anul 1975.Conform planului de urbanism al zonei va puteti extinde avand posibilitatea de a adauga inca un etaj si mansarda.

Share this to:

Cauți altă zonă?