Casa 8 camere, cu piscina, la 5 min distanta de Piata Mare-Centru

Strada Pedagogilor, Sibiu, România
€630.000

Detalii

Maia Imobiliare vine cu o propunere de achizitie cu comision 0% a unui imobil situat la mica distanta fata de zona Ultracentrala a orasului , care vine la pachet cu mutiple beneficii:

-o casa sanatoasa construita in anul 2002 cu cele mai bune materiale, incepand de la fundatie pana la finisajele interioare;

-structura este practica si bine gandita incat sa poata locui 2 sau 3 familii sau pentru cineva care doreste sa aiba atat un imobil in care sa dezvolte un business cat si pentru locuinta. Mai jos va detaliem impartirea acesteia:

  • demisol cu o suprafata de 50 mp
  • parter de 201 mp compus din living room, bucatarie, lobby,sala de piscina si terasa exterioara
  • etajul insumeaza 260 mp impartiti in 5 camere, hol larg, 2 bai, terasa si balcon
  • mansarda are 90 mp iar aici se poate considera a fi un mic apartament cu 2 camere, hol, baie , terasa

Fiecare nivel a fost amenajat ca un apartament individual avand bucatarie proprie, iar accesul se face pe scara interioara. Pentru o delimitare completa a etajelor se poate face si o scara exterioara.

Amprenta casei este de 250 mp iar intreg terenul are o suprafata de 540 mp. In curte a fost amenajata o bucatarie complet utilata si atractia principala pentru relaxare : piscina.

Consideram ca pretul pe metru patrat, pozitia casei, finisajele si faptul ca o primiti la cheie : complet mobilata si utilata( mobilierul si finisaje fiind exportate din afara tarii) reprezinta un atu.

Deoarece nu putem include in cateva paragrafe descrierea casei, putem programa o vizionare pentru a va convinge de avantajele acestei oferte.

Share this to:

Cauți altă zonă?