Casa 6 camere, prima inchiriere, in cea mai frumoasa zona, Parcul Sub Arini

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€2.200
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil nou finalizat pozitionat in cea mai frumoasa zona a orasului, la cativa pasi de Calea Dumbravii si Parcul Sub Arini, unde te vei simti mereu confortabil si relaxat.

Locatia in sine este un upgrade al stilului de viata, a unui acces rapid catre cele mai importante puncte de interes: centre comerciale, spitale si clinici private, transport public, scoli si gradinite , sala de fitness, institutii publice.

La parter se afla zona de living care este incadrata de un semineu pe lemne , o zona de bucatarie deschisa dotata inclusiv cu masina de spalat vase in continuarea careia avem un loc de luat masa si o baie dotata cu cabina de dus.  Scara interioara duce la primul etaj, catre zona celor trei dormitoare unde mai exista o baie cu cada si acces pe o terasa generoasa.

La cel de-al doilea etaj accesul se face tot pe scara interioara si avem o zona care poate fi utilizata atat pentru oaspeti cat si pentru o familie mai mare care doreste intimitate pentru copii, fiind structurat in zona de living cu bucatarie, dormitor si baie. Practic un apartament cu contorizare separata, luminos si gandit pana la ultimul detaliu.

Suprafata utila a locuintei este de aproximativ 200 mp la care se adauga un subsol tehnic ideal pentru spalatorie/uscatorie sau depozitare. Incalzirea se face prin pardoseala, care aduce un plus de confort si facturi reduse in anotimpul rece, de asemenea sistemul de iluminat este pe leduri.

Accesul in curte este automatizat, iar zona exterioara a fost amenajata atat cu pavaj cat si spatiu verde. O zona pentru relaxare sau intalnirile cu prietenii este terasa acoperita, unde puteti lua masa sau de ce nu un spatiu pentru working from home in aer liber.

Proprietatea se livreaza mobilata si utilata, este la prima inchiriere si pregatita pentru a fi ocupata de catre chiriasul potrivit. Contracost, se poate pune la dispozitie serviciul de curatenie. Se inchiriaza doar pe termen lung, iar garantia insumeaza  contravaloarea a doua chirii.

Pentru detalii sau vizionari, va stam la dispozitie!

 

Share this to:

Cauți altă zonă?