Casa 4 camere, zona premium-langa Parcul Sub Arini, renovata, cu garaj

Parcul Sub Arini, Sibiu, România
€1.500
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Daca doriti sa locuiti in cea mai frumoasa zona a orasului, fiind la cativa pasi de Parcul Sub Arini, venim cu o propunere de inchiriere a unei locuinte moderne pozitionata ideal, intr-o zona linistita de case, pe o strada larga amenajata cu copaci.

Locuinta are o suprafata utila de 198 mp si o curte amenajata de 250 mp, unde beneficiati si de o terasa acoperita.

Aceasta este dispusa in subsol, parter si etaj, oferind spatiu si confort pentru intreaga familie.

-Demisolul include garaj cu acces automatizat, o camera tehnica dotata cu masina de spalat si uscator de haine pentru a va ajuta sa va organizati mai bine activitatile zilnice, o camera cu rafturi pentru depozitare, o camera de oaspeti dotata cu canapea extensibila, chicineta si o baie de serviciu.

-Parterul este compus dintr-un hol larg de acces, un living spatios dotat cu semineu pe lemne, o bucatarie moderna si complet echipata pana la cel mai mic detaliu cu acces pe terasa, camara pentru depozitarea alimentelor, si o baie echipata cu cada.

Etajul dispune de zona dormitoarelor, unde veti gasi un dormitor matrimonial cu acces direct pe balcon, oferindu-va o priveliste minunata, alte doua dormitoare dotate cu paturi single si un office pentru a va concentra asupra proiectelor dumneavoastra personale.

Cea de a doua baie este situata pe hol si dispune de incalzire in pardoseala.

Locuinta a fost gandita pentru a fi practica si confortabila, avand dotari moderne, acces automatizat in curte, sistem de alarma ( care poate fi activat la cerere) pentru a va asigura ca veti avea mereu un camin sigur si confortabil, clima, jaluzele eletrcice.

Daca doriti sa descoperiti aceasta proprietate si sa va convingeti de confortul si calitatea acesteia, va asteptam cu interes sa ne contactati si sa programam o vizita.

Share this to:

Cauți altă zonă?