Spatiu premium de birouri, clasa A, zona Trei Stejari-Centru

€14 /mp
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Oportunitate excelentă pentru afacerea dvs.!

Avem plăcerea de a vă prezenta un spațiu de închiriat într-o clădire de birouri modernă și sofisticată, situată într-o zonă privilegiată din zona Trei Stejari, la doar 5 minute distanță de zona istorică a orașului.

Principalele caracteristici ale acestui spațiu de închiriat includ:

-Spațiu generos: Etajul 4, aripa dreapta, vă oferă o suprafață utilă de 420 mp, iar etajul 5 vă întâmpină cu generoase 661 mp. Alegeți ce se potrivește cel mai bine afacerii dvs.!

– Finisaje de calitate superioară: Spațiul este echipat cu mobilier operațional produs în Italia, aducând un strop de eleganță și rafinament în mediul de lucru. Designul interior de excepție este completat de un sistem LED de iluminat care asigură o lumină prietenoasă și eficientă energetic, podea tehnică și tavan industrial, infrastructură IT și de comunicații.

– Ventilație Daikin: Spațiul beneficiază de un sistem centralizat de ventilatie de înaltă calitate de la Daikin, asigurând un mediu confortabil și sănătos pentru angajați.

-Securitate și confort: Clădirea dispune de 4 lifturi Schindler clasa A, serviciu de concierge la zona de recepție, oferind asistență și suport constant. Siguranța dvs. și a angajaților este asigurată prin securitatea 24/7.

– Parcare și infrastructură prietenoasă cu bicicletele: Clădirea dispune de o parcare supraterană cu 300 de locuri, asigurând acces facil pentru dvs. și clienți. De asemenea, sunt amenajate locuri special dedicate pentru masini electrice, biciclete și trotinete electrice, promovând un mediu de lucru eco-friendly.

– Facilități premium pentru angajați: Etajul 6 vă întâmpină cu o zonă de relaxare modernă și elegantă, unde puteți lua o pauză binemeritată. Bistro-ul vă oferă un loc plăcut pentru a savura o cafea sau a servi o masă într-o atmosferă prietenoasă, cu acces pe terasa. De asemenea, angajații beneficiază de acces la 3 săli de training, un amfiteatru cu o capacitate de 90 de locuri, o sală de fitness și aerobic, promovând un stil de viață sănătos și echilibrat.

– Preț avantajos: Prețul de închiriere este de 13,5 euro/mp, iar costul de mentenanță este de 4,5 euro/mp. În plus, aveți posibilitatea de a obtine o oferta personalizata in functie de cerintele dvs si perioada închirierii. La preturile mentionate se adauga TVA.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie!

Share this to:

Cauți altă zonă?