Spațiu comercial ultracentral cu vitrină de 10m, Piața Mare

Piața Mare, Sibiu, România
€4.000 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm un anunț pentru închirierea unui spațiu situat în zona ultracentrală a orașului, în Piața Mare, cu acces direct din stradă și o vitrină de 10 metri, asigurând o vizibilitate ridicată pentru afacerea dvs.

Caracteristici principale:

– Locație privilegiată: Spațiul este amplasat în zona ultracentrală, în Piața Mare, oferind un acces ușor și convenabil pentru clienți.

– Vitrină de 10 m: Spațiul dispune de o vitrină cu o lățime de 10 metri, asigurând o vizibilitate excelentă și atrăgând atenția trecătorilor.

– Suprafață de 84 mp: Spațiul are o suprafață totală de 84 mp, compartimentată într-un open space generos de 52 mp, ideal pentru a crea un mediu de lucru deschis și eficient, și alte 4 încăperi utilizate ca spațiu de depozitare, oferind suficient loc pentru stocarea mărfurilor sau a altor bunuri.

– Grup sanitar: Spațiul beneficiază de doua grupuri sanitare proprii, asigurând confortul și comoditatea pentru angajați și clienți.

– Configurație flexibilă: Configurația spațiului este flexibilă, permițând adaptarea la nevoile și cerințele specifice ale afacerii dvs.

Acest spațiu reprezintă o oportunitate excelentă pentru a dezvolta afacerea dvs. într-o locație strategică, oferind vizibilitate ridicată și accesibilitate.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

 

Share this to:

Cauți altă zonă?