Spatiu comercial cu design modern, zona cu vad, reper Str Cristian

Strada Cristian, Sibiu, România
€1.100
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Agentia Maia va ofera spre inchiriere in exclusivitate un spatiu comercial situat intr-o zona premium, la parterul unui imobil construit in 2015, cu acces separat din strada, reper Str Cristian.

Spatiul este compus dintr-un open space generos, doua camere separate, o bucatarie utilata si o baie compartimentata in doua, pentru femei si barbati.

Cu o suprafata totala de 90 de metri patrati, spatiul poate fi adaptat la diverse activitati, de la birouri sau sedii de companii, showroom-uri sau cabinete medicale/de stomatologie.

Designul modern al imobilului si finisajele de inalta calitate creeaza o atmosfera primitoare si placuta pentru clienti si angajati.

De asemenea ofera si avantajul unei locatii excelente, cu vizibilitate, fiind situat intr-o zona premium cu acces facil la mijloacele de transport in comun, la 3 minute de Bulevardul Victoriei,  Parcul Sub Arini, cartierul Strand, etc.

Inchirierea acestui spatiu comercial va oferi o oportunitate unica pentru a va dezvolta afacerea intr-un mediu modern si atractiv, intr-o zona cu un potential ridicat.

Agentia Maia va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si va ofera servicii complete de consultanta si intermediere.

Pentru mai multe informatii si programari de vizionare, va rugam sa ne contactati.

Share this to:

Cauți altă zonă?