Imobil comercial,birouri sau clinica medicala, zona ZERO, parcare, nou

Centru, Sibiu, România
€7.000 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem o varianta de inchiriere unica pe piata : un imobil in zona istorica , renovat integral in anul 2021, cu locuri de parcare in curtea interioara .

-Suprafata totala este de 375 mp , dispusa in parter , etaj si mansarda ( vezi schitele din poze) . Parterul si etajul au fiecare cate 135 mp utili, iar mansarda 105 mp .

-Spatiul dispune de toate utilitatile , grupuri sanitare proprii si contorizare separata pe fiecare nivel .
-Un atu este curtea interioara unde dispuneti de locuri de parcare .

-Situat la strada , cu flux de vizitatori si acces foarte facil catre orice punct important al orasului, se impune prin arhitectura si designe-ul exterior dar si prin finisajele interioare din categoria premium : usi si parchet din lemn masiv rezistent la trafic, incalzire si racire in pardoseala, ferestre duble . Se va preda la cheie ( pozele sunt efectuate in cursul amenajarii).

-Daca doriti sa inchiriati o locatie comerciala / administrativa , medicala , sau pentru birouri , nu veti gasi o oportunitate mai buna in oras din punct de vedere al pozitiei si calitatii.

In cazul in care vreti o prezentare detaliata a acestui imobil nu ezitati sa ne contactati pentru a putea stabili o intalnire .

Share this to:

Cauți altă zonă?