Imobil comercial,birouri sau clinica medicala, Centru, cu parcare proprie

Centru, Sibiu, România
€25 /mp
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem o varianta de inchiriere unica pe piata, un imobil  pozitionat in zona Centrala, o adevarata bijuterie a arhitecturii orasului fiind renovat atat in interior cat si in exterior  in anul 2021-2022.

-Suprafata totala este de 392 mp utili , dispusa in parter , etaj si mansarda : parterul are o suprafata de 135 mp, etajul 155 mp, iar mansarda este un open space de 102 mp.

-Spatiul dispune de toate utilitatile , grupuri sanitare proprii si contorizare separata pe fiecare nivel.
-Un atu este curtea interioara unde dispuneti de locuri de parcare si o zona verde amenajata superb.

-Situat la strada , cu flux de vizitatori si acces foarte facil catre orice punct important al orasului, se impune prin arhitectura si designe-ul exterior dar si prin finisajele interioare din categoria premium : parchet din lemn masiv rezistent la transfer, usi din lemn masiv si sticla, geamuri duble de termopan cu rame din lemn, incalzire si racire in pardoseala care economiseste energie si prin urmare este si mai rentabila.

Se preda la cheie iar compartimentarile interioare pot fi efectuate cu pereti din sticla, in functie de activitatea desfasurata.
-Daca doriti sa inchiriati un imobil comercial / administrativ , medical , sau pentru birouri, nu veti gasi o oportunitate mai buna care sa va reprezinte business-ul.

Pretul este de 25 Euro/mp+TVA

In cazul in care doriti o prezentare detaliata, nu ezitati sa ne contactati pentru a putea stabili o intalnire .

Share this to:

Cauți altă zonă?