Spatiu birouri/comercial in zona Centrala, tehnologie smart, parcare

Centru, Sibiu, România
€3.375
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu destinat activitatii de birou sau comercial, pozitionat in zona Centrala a orasului intr-un imobil care reprezinta o adevarata bijuterie a arhitecturii orasului fiind renovat atat in interior cat si in exterior.

Cu o suprafata utila de 135 mp , parterul este compartimentat intr-un hol larg, 5 incaperi spatioase, o camera pentru depozitare, o baie si o toaleta de serviciu.

Amenajarile interioare sunt de calitate premium: parchet din lemn masiv rezistent la transfer, usi din lemn masiv si sticla, geamuri duble de termopan cu rame din lemn, incalzire si racire in pardoseala care economiseste energie si prin urmare este si mai rentabila. Daca se doreste compartimentarea in interior, aceasta se poate efectua cu pereti din sticla.

Exista posibilitatea de a parca 1-2 masini in curtea interioara a imobilului. De asemenea, mai sunt disponibile spre inchiriere un spatiu la etajul 1 cu o suprafata de 155 mp, iar la mansarda care este un open space alti 102 mp. Fiecare nivel are contorizare proprie.

Pretul este de 25 euro/mp +TVA.

Share this to:

Cauți altă zonă?