Imobil individual in zona centrala a orasului, curte privata, renovat

Orașul de Jos, Sibiu, România
€1.400
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm un imobil individual disponibil pentru închiriere, situat în zona centrală a orașului Sibiu, reper strada Ocnei. Această proprietate are un regim de înălțime structurat în Parter, Etaj și Mansardă, oferind o multitudine de posibilități. Iată mai multe detalii:

Suprafața utilă și structură:

  • Suprafața utilă a imobilului este de 157 mp, împărțită în două apartamente, câte unul pe fiecare nivel. Fiecare apartament beneficiază de baie proprie, acces și contorizare separată
  • Apartamentul de la etajul 1 dispune și de o terasă privată de 9 mp.

Anexe și facilități:

  • Pe lângă cele două apartamente, imobilul dispune de două anexe la parter, fiecare cu grup sanitar propriu. Acestea pot fi utilizate în diferite scopuri, cum ar fi birouri sau spații de depozitare.
  • Terenul aferent imobilului are o suprafață de 100 mp, iar curtea liberă măsoară aproximativ 20 mp. Această curte privată și bine întreținută adaugă un plus de confort și o oază de relaxare în mijlocul orașului.

Potențial de utilizare:

  • Datorită configurației sale versatile, imobilul se pretează atât pentru închirierea de birouri, oferind un spațiu generos și funcțional, cât și pentru închirierea în regim hotelier.
  • De asemenea, este o opțiune excelentă pentru o locuință, având posibilitatea de a fi amenajată și personalizată după gusturile și preferințele dvs.

Vă invităm să explorați toate opțiunile pe care această proprietate le oferă, de asemenea va putem pune la dispozitie schitele cu dimensiunile interioare.

 

Share this to:

Cauți altă zonă?