Spatiu birouri , 3 camere, 2 bai, 127mp, constructie 2009, zona centrala

€115.000
Ovidiu Brunchea
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Spatiu pentru birouri situat la etajul 3/4 al unui imobil situat in zona centrala a orasului cu o suprafata utila de 127 mp, deruland in prezent activitate de birou, asa cum este si destinatia, conform inscrisului din extrasul CF .

Pe langa suprafata utila, se preia, conform extrasului CF, si cota parti comune din constructie si cota parte teren.

Constructia din care fac parte spatiul este realizata din stuctura de otel beton, are ferestre tip cortina, zidaria este din BCA si caramida si are izolatie in exterior de 10 cm. Constructia a fost data in folosinta in anul 2009.

Spatiul are plafonul casetat si este compartimentat astfel: hol de acces cu parchet melaminat, 3 camere mochetate, 2 toalete si oficiu. Compartimentarea este realizata din placi de rigips izolate inte ele. Prin pereti sunt realizate legaturile de curent, internet, retea interna calculatoare, acces usa scara, etc.

Spatiul are contor separat de curent, gaz, apa si dispune de 2 aparate de aer conditionat si incalzire centrala proprie.

In curtea interioara a imobilului se pot parca pana la 35 autoturisme.

Spatiul se preda cu toate dotarile functionale, inclusiv mobilierul existent: birouri, dulapuri, sistem de alarma, 2 televizoare, sistem wireless, etc.

Share this to:

Cauți altă zonă?