Penthouse de lux: Stil, confort și rafinament la doar 5 minute de Centru

Centru, Sibiu, România
€1.500
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Bine ați venit în lumea luxului și a rafinamentului! Suntem încântați să vă prezentăm un penthouse spectaculos, situat în ansamblul Balanta, una dintre cele mai căutate zone din oraș. Această proprietate excepțională este disponibilă pentru închiriere imediată și este perfectă pentru persoanele care doresc să experimenteze un stil de viață modern, într-o locație centrală și foarte accesibilă.

Penthouse-ul este compus din 4 camere spațioase și 2 băi elegante, care beneficiază de toate facilitățile moderne, inclusiv mobilier de calitate superioară Rovere și electrocasnice de top Bosch. Aerul condiționat Daikin asigură o temperatură plăcută în orice moment al zilei și al anului.

Două dintre cele patru camere sunt dotate cu paturi duble, în timp ce al treilea dormitor este dotat cu o canapea extensibilă confortabilă, care poate fi folosită și ca pat suplimentar, pentru oaspeții dumneavoastră. În plus, un mic birou este disponibil, pentru a vă oferi un spațiu de lucru confortabil și practic.

Proprietatea este dotată cu tehnologie modernă și avansată, cum ar fi incalzirea în pardoseală și interupatoare smart, care vă permit să controlați ușor și eficient toate aspectele legate de iluminat și climatizare.

Suprafața utilă de 130 mp este completată de o terasă de 60 mp, cu o priveliște panoramică asupra orașului. Terasa este un loc perfect pentru petrecerea timpului cu familia sau prietenii, savurând o băutură răcoritoare și admirând priveliștea uimitoare, urmand a fi completata cu mobilier.

Ansamblul Balanta este pozitionat langa supermarketul Penny si Mega Image, cu numeroase facilitati la efectiv doi pasi.

În plus, proprietatea dispune de două locuri de parcare subterane, pentru a vă asigura un nivel maxim de confort și siguranță.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți exclusiviste, nu ezitați să ne contactați pentru a vă programa o vizionare.

Share this to:

Cauți altă zonă?