Penthouse de lux cu terasa impresionanta, Balanta Residence-Central

Centru, Sibiu, România
€1.500 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va prezentam o oportunitate unica de inchiriere a unui penthouse modern, situat la etajul 4 cu lift, in Ansamblul Balanta Residence, la doar 5 minute de Centru.

Cu o suprafata generoasa de 130 mp, acest penthouse de lux ofera tot confortul necesar pentru a va bucura de un stil de viata rafinat si relaxant.

Beneficiind de o terasa impresionanta de 60 mp, aceasta locuinta este perfecta pentru petrecerea timpului in aer liber si pentru admirarea peisajului urban.

Cele 4 camere spatioase sunt amenajate cu mobilier premium si incalzire in pardoseala, iar cele 2 bai moderne sunt complet utilate, oferindu-va un confort absolut.

Dormitoarele sunt dotate cu paturi matrimoniale confortabile si aer conditionat, asigurandu-va un somn odihnitor si linistit.

Bucataria este complet utilata si dotata cu electrocasnice premium, oferindu-va posibilitatea de a gati cele mai delicioase preparate culinare pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

Livingul elegant, decorat cu gust si dotat cu echipamente de ultima generatie, este locul perfect pentru a va relaxa sau a va petrece timpul alaturi de familie si prieteni.

Imobilul dispune de doua locuri de parcare subterane, garantandu-va un loc sigur pentru masina dumneavoastra.

In apropierea ansamblului se afla numeroase facilitati, inclusiv spatii comerciale, Promenada Mall, gradinite, scoli,  astfel incat veti avea acces rapid la cele mai importante puncte de interes din oras.

Daca sunteti in cautarea unui penthouse modern si elegant, care sa va ofere un stil de viata luxos si confortabil, nu ezitati sa ne contactati pentru o vizita.

Va garantam ca acest penthouse este alegerea perfecta pentru dumneavoastra!

Share this to:

Cauți altă zonă?