Penthouse 4 camere, parcare, la 10 minute de Piata Mare-Centru

Strada Partenie Cosma, Sibiu, România
€1.000 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere un penthouse compus din 4 camere si 2 terase, pozitionat intr-un cartier linistit ( Cartierul Kogalniceanu) la doar 10 minute distanta fata de Centrul orasului, si 2 minute fata de centrele comerciale aflate pe Soseaua Alba Iulia.

-Locuinta are o suprafata utila de 110 mp la care se adauga doua terase de 64 mp, prin urmare beneficiati de o suprafata locuibila generoasa iar exteriorul a fost gandit pentru relaxare fiind trase instalatiile pentru montarea unui barbeque sau a unui jacuzzi. Faptul ca aveti o vedere libera spre Centrul orasului este un alt atu al apartamentului.

-Este structurat intr-un hol prevazut cu spatiu de depozitare, living cu bucatarie open space, 3 dormitoare dotate cu paturi duble fiecare avand saltele cu memorie, 2 bai amenajate cu marmura si ceramica Porcelanosa, terasele cu mobilierul aferent.

In fiecare camera este prezent un aparat de aer conditionat iar incalzirea in anotimpul rece se face prin pardoseala, oferind un confort sporit si facturi reduse. In pretul inchirierii sunt incluse doua locuri de parcare.

-Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnice incorporate inclusiv masina de spalat vase si masina de spalat haine cu uscator.

Pentru cei care isi doresc o locuinta cu mult bun gust dar in acelasi timp sa fie aproape de cele mai importante puncte ale orasului, gasim a fi o buna alegere.

 

Share this to:

Cauți altă zonă?