Apartament 3 camere, parcare, Central-Balanta Residence

Iacob Bologa, Sibiu, România
€600
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Bucurați-vă de confortul unui apartament modern, disponibil pentru inchiriere cu data de 29 iunie. Situat la etajul 1 dintr-un imobil de 4 etaje echipat cu lift, are o suprafață utilă de 88 mp și o terasă de 11 mp.

Apartamentul dispune de două dormitoare separate, fiecare fiind amenajat cu un pat matrimonial și un dulap spațios, oferindu-vă suficient spațiu pentru odihnă și depozitare. Livingul generos este integrat cu o bucătărie open space, creând un spațiu primitor și funcțional pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii.

De asemenea, veți avea la dispoziție două băi moderne și funcționale.

Beneficiați de lumină naturală în fiecare încăpere, datorită poziționării excelente a apartamentului.

Pentru sezonul rece, vă veți bucura de încălzire în pardoseală, o caracteristică modernă și eficientă din punct de vedere energetic.

Echipat cu electrocasnice precum mașină de spălat vase, plită și cuptor incorporabil, combina frigorifică și un televizor inteligent în zona de living, apartamentul vă oferă tot necesarul de care aveti nevoie.

Beneficiați de o amplasare ideală, în apropierea supermarketului Profi și la doar 15 minute de mers pe jos de zona Centrului Vechi, unde veți găsi numeroase restaurante, magazine și puncte de interes.

Prețul închirierii este de 600 de euro pe lună.

Share this to:

Cauți altă zonă?