Casa superba la 5 minute de Centru, curte de 998 mp

€2.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Bine ati venit la Maia Imobiliare, agentia care va prezinta o proprietate deosebita pe piata imobiliara, o casa clasica, eleganta, cocheta, cu o suprafata utila de 200 de metri patrati si o curte impresionanta de 998 de metri, cu foisor, carport, spatiu verde si o zona de relaxare unde predomina o atmosferă liniștită și primitoare.

Aceasta proprietate este situata intr-o zona ferita de agitatie, la o distanta de 5 minute de Centrul orasului, reper Str Moldoveanu, cu acces facil catre cele mai importante puncte de interes, fie ca optati pentru mersul cu masina sau a mijloacelor de transport in comun.

Structurata dintr-un demisol, parter și etaj, este optim compartimentata, dupa cum urmeaza:

-demisol cu acces din casa care poate fi utilizat atat pentru depozitare cat si zona pentru spalat, calcat,etc;

-parterul este impartit intr-un hol larg de acces, un dormitor, o zona de birou ideala pentru cei care lucreaza de acasa care continua cu un living dotat cu un semineu, o alta zona de relaxare unde exista si un pian, o bucatarie complet utilata cu zona de dining si acces pe o terasa deschisa de 9 mp, doua bai;

-la etaj accesul se face pe scara interioara unde avem un hol, dressing, baie, doua dormitoare dintre care unul cu acces pe un balcon de 9 mp.

Mobilierul în stil clasic, din lemn masiv, și detaliile rafinate precum candelabrele și pianul, adaugă un farmec aparte acestei proprietăți care indepineste toate criteriile unui stil de viata confortabil.

Cu siguranta prezentarea acestei proprietati nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face placere sa va invitam la sediul nostru si sa va facem o prezentare oficiala.

Share this to:

Cauți altă zonă?