Casă individuală cu terasă și garaj, zona Parcul Sub Arini-Arsenal

Arsenal Residence, Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€519.000

Detalii

Oferim spre vanzare o casă individuală situată într-o zonă privilegiată, în apropiere de Parcul Sub Arini, reper Bulevardul Victoriei-Arsenal. Cu un teren de 500 mp si o deschidere la strada de 30 mp , este un imobil cu potential ridicat fiind printre putinele proprietati disponibile in zona.

Această locuință dispune de o suprafață utilă de 138 mp și este compusă din 4 camere, o bucătărie separată și 2 băi.

Interiorul este bine planificat pentru a oferi suficient spațiu pentru o familie.

Una dintre principalele atracții ale casei este terasa superbă de 20 mp, unde vă puteți relaxa și savura aerul proaspăt, beneficiind de o vedere liniștitoare.

În plus, proprietatea dispune de un garaj și de o curte amenajată, combinând atât spațiu verde, cât și dale. Un sistem de alarmă modern vă va asigura liniștea și siguranța.

Dotari:

-sistem de încalzire cu centrala termica proprie si calorifere, desi sunt functionale si sobele de teracota

-parchet din lemn masiv

-spatiu de depozitare/pivnita

-garaj

-pod

Această casă reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un imobil singur in curte, intr-o zona linistita, la doar 5 minute de mers pe jos pana la Spitalul Militar pozitionat pe Bulevardul Victoriei, si la 250 m de Parcul Sub Arini.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Această casă vă așteaptă să o transformați în căminul vostru!

Share this to:

Cauți altă zonă?