Vila la cativa pasi de Parcul Sub Arini , 323 mp , cu piscina

€3.000 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem spre inchiriere o vila cu 4 camere , terasa si curte , in cea mai frumoasa zona din Sibiu , fiind la cativa pasi de inima verde a orasului: Parcul Sub Arini .

Este structurata in : – demisol unde gasiti o zona de relaxare cu piscina interioara incalzita, sauna , baie si accesul intr-o superba gradina amenajata cu gazon , iaz cu pesti , filigorie , copaci ornamentali .

-La parter aveti zona de zi : cu un living amenajat in jurul semineului pe lemne care este considerat atractia casei , bucataria cu loc de dining , dormitor si baie .

-La etaj regasim doua dormitoare , o camera amenajata ca birou care isi poate schimba destinatia in camera de oaspeti/ copil, baie si o terasa deschisa de 35 mp cu vedere spre curtea interioara .

Finisajele sunt de foarte buna calitate si a fost gandita sa reduca  costurile facturilor prin utilizarea panourilor solare si fotovaltaice , a unei centrale termice eficiente si un semineu pe lemne. Acoperisul este schimbat , de asemenea beneficiaza de un garaj incalzit si teren de 500 mp.

Asadar  ,daca sunteti in cautarea unui camin spatios , aflat in cea mai bine cotata zona a orasului , nu ezitati sa ne contactati !

Share this to:

Cauți altă zonă?