Casa individuala in zona Sub Arini, piscina, panouri solare si fotovoltaice

Strada Bahluiului, Sibiu, România
€2.500 /luna
€649.900

Detalii

Va propunem spre vanzare cu comision 0% , o casa cu 5  camere , terasa si curte, in cea mai frumoasa zona din Sibiu , fiind la cativa pasi de inima verde a orasului: Parcul Sub Arini, reper str Bahluiului.

Cu o suprafata utila de 323 mp, este structurata in demisol, parter si etaj, dupa cum urmeaza :

– la demisol avem o bucatarie careia fie ii pastrati actuala destinatie sau poate fi un loc pentru depozitare, un garaj incalzit cu acces automatizat;

-La parter/ zona de zi :  un living amenajat in jurul semineului pe lemne care este considerat atractia casei , bucataria cu loc de luat masa , dormitor, baie, si o zona de relaxare cu piscina interioara incalzita, sauna , baie.  De aici se face accesul intr-o superba gradina amenajata cu gazon, filigorie si copaci ornamentali.

-La etaj regasim zona dormitoarelor structurata in 3 camere, baie, balcon, si o terasa deschisa de 35 mp cu vedere spre curtea interioara .

Finisajele sunt de foarte buna calitate si a fost gandita sa reduca  costurile facturilor prin utilizarea panourilor solare si fotovaltaice , a unei centrale termice eficiente si a unui semineu pe lemne. Acoperisul este schimbat , de asemenea beneficiaza de un garaj incalzit si un teren total de 500 mp.

Locuinta se preda complet mobilata si utilata.

Asadar  ,daca sunteti in cautarea unui camin spatios , aflat in cea mai bine cotata zona a orasului , nu ezitati sa ne contactati !

Pentru inchiriere, se poate opta pentru un contract pe termen lung, iar comisionul agentiei este 50% din prima chirie.

Share this to:

Cauți altă zonă?