Casa cu acces catre Padurea Dumbrava, 230 mp, complet mobilata

Strada Pădurea Dumbrava, Sibiu, România
€2.300 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Cum ar fi sa va incepeti ziua cu o plimbare prin padure?  Si cum ar fi sa faceti asta direct din curtea dumenavoastra?

Va propunem spre închiriere o casa situata pe str Padurea Dumbrava, intr-un complex de case insiruite aflat pe o strasa privata, cu acces securizat prin bariera.

Retrasa de la zgomotul urban, intr-un cadru intim si verde, cu vedere si acces spre padure, locuinta este structurata in Parter+ Etaj+ Mansarda, astfel impartita:

-la parterul casei/ zona de zi regasim un living generos, o bucatarie separata, o baie de serviciu, si tot de aici se face accesul in curtea din spate unde este amenajata o terasa dotata cu mobilier si acoperita cu marchiza electrica. A fost amenajata o portita, astfel incat iesiti direct in padure.

-etajul casei este destinat celor doua dormitoare dotate cu paturi duble, a unui spatiu de relaxare care la nevoie poate fi utilizat ca office sau pentru oaspeti, o baie;

-accesul la mansarda se face pe o scara interioara din lemn masiv, iar aici regasim un dormitor spatios cu dressing si baie proprie si o terasa acoperita cu vedere directa catre copaci si zona verde.

 

Locuinta dispune de sistem de supraveghere si alarma, jaluzele electrice, încalzirea se face la alegere intre centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala si calorifere la etaj, semineu pe lemne, sau aer conditionat.

Beneficiati de doua locuri de parcare in fata imobilului si o curte libera de aproximativ 120 mp impartita atat in fata casei cat si in spatele acesteia.

Pentru cei interesati, va punem la dispozitie un video de prezentare al imobilului, sau daca doriti sa va faceti o idee mai buna, va invitam la o vizionare!

Share this to:

Cauți altă zonă?