Casa 5 camere, curte 760 mp, zona Bulevardul Victoriei-Parcul Sub Arini

Parcul Sub Arini, Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€2.200
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere o vila superba cu curte generoasa de 760 mp in cea mai bine cotata zona a orasului, fiind la cativa pasi de Parcul Sub Arini si Bulevardul Victoriei.

Localizare:

Acest imobil este situat la 10 minute de mers pe jos fata de Spitalul Militar, la 2 minute de Unitatea Militara situata pe str Avrig, iar in proximitate avem gradinite private, restaurante si magazine. Accesul catre zona de Centru este facil fie ca utilizati un mijloc de transport in comun sau preferati mersul pe jos.

Compartimentare:

Casa are o suprafata utila de aproximativ 160 mp si este dispusa in regim de inaltime DS+P+1, avand un numar de 5 camere iar la demisol alte 3 incaperi utilizate atat pentru depozitare cat si spalatorie respectiv cea de a doua bucatarie.
La parter gasim un living cu acces pe o terasa spatioasa ideala pentru luat masa in familie fiind o oaza de realaxare, bucatarie separata, baie, si o camera spatioasa la care s-a lasat libera alegere pentru viitorul chirias in privinta destinatiei acesteia.

La etaj se afla zona celor 3 dormitoare mobilate modern si o baie cu cada.

Dotari:

Casa se va preda complet mobilata si utilata iar un beneficiu major in privinta costurilor de intretinere va fi montarea panourilor fotovoltaice. Exista contorizare separata pe cele doua nivele astfel incat se poate controla cu usurinta partea de caldura in cazul in care nu utilizati intreg imobilul.

Accesul in curte este automatizat, existand un carport cu spatiu suficient pentru a parca 2 masini. Curtea a fost frumos amenajata cu dale si zone verzi unde sunt plantate flori, arbusti ornamentali, magnolie.

Intrucat nu reusim sa incadram in cateva paragrafe descrierea acestei case, ne puteti apela pentru a obtine detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare!

Share this to:

Cauți altă zonă?