Casa singur in curte, 921 mp teren,zona Trei Stejari

Strada Bucegi, Sibiu, România
€299.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Comision 0% pentru cumparator la achizitia acestui imobil!

Maia Imobiliare vine cu o propunere de achizitie a unui imobil situat intr-o zona frumoasa de case, la doar 15 minute de mers pe jos pana in centrul orasului, mai exact in cartierul Trei Stejari, reper str Moldoveanu.

Pozitionarea este un atu iar faptul ca beneficiati de un teren generos de 921 mp, face aceasta oferta sa fie una dintre cele mai atractive pe piata.

Casa este construita inainte de anul 1979 prin urmare imobilul necesita renovare/modernizare, insa structura este practica:

-la subsol aveti pivnita structurata in hol si doua incaperi cu o suprafata totala de 54 mp

-la parter un hol generos de 15 mp de unde se face accesul catre baie, bucatarie, si cele doua camere care insumeaza o suprafata de 55 mp

-accesul la masarda se face pe o scara interioara, unde regasiti un hol de 13,52 mp ,o camera de 28 mp si o baie

In continuarea casei a fost amenajata o veranda si o garsoniera, ideala pentru cei care doresc sa locuiasca impreuna cu parintii sau poate in vederea inchirierii pentru a produce un venit pasiv si un spatiu pentru depozitare.

Terenul total este de 921 mp in mare parte format din zona verde cu pomi fructiferi, o adevarata oaza de liniste si relaxare. Datorita frontului stradal de 12 m, nu se poate parca in curte.

Pentru detalii suplimentare sau pentru un tur al casei, ne puteti contacta la numarul afisat!

Share this to:

Cauți altă zonă?