Apartament de lux, cu garaj , pod si pivnita ,situat in zona Centrală

Strada Doctor Ion Rațiu, Sibiu, România
€175.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă propunem spre vânzare un apartament cu  3 camere decomandate situat la etajul 1 într-o vila cu doar 6 apartamente ( doua pe nivel) . Clădirea datează din anul 1920 însa a fost renovată complet și izolată termic .  Atât exteriorul cat si interiorul arată foarte bine cu o curte interioară îngrijită , vecini liniștiți , si partea important pentru cei care își doresc spații de depozitare este ca pe langa spatiile din interior aveți un garaj cu acces automatizat , boxa in pivnița cu suprafață de 25 mp si o alta boxa în pod.

Suprafata construită a apartamentului este de 136 mp , structurați astfel:  un hol  larg de unde se face accesul într-un living spatios si luminos , un dormitor matrimonial cu baie proprie , cel de-al doilea dormitor care poate fi utilizat pentru oaspeti/cameră pentru copil sau birou , bucătărie cu cămară , baia principală .

Din punct de vedere al finisajelor sunt încadrate în categoria premium : – mobilier din lemn masiv Minuzzo si Rovere . Bunul gust este o caracteristică definitorie a întregului apartament  , iar piesele alese sunt practice : dressinguri  compartimentate  cu sertare , electrocasnice încorporate la bucatărie , aer condiționat , parchet din lemn masiv .

Apartamentul se va preda complet utilat si cu mobilierul aferent , iar pentru cunoscători , valoarea acestuia este una ridicată.

Locatia este una excepțională fiind situat in zona zero : la câțiva pași de Facultatea de Știinte Economice situata pe str Ion Rațiu , la cateva minute de mers pe jos până în Parcul Sub Arini  , Centrul orasului , Bulevardul Victoriei.

Pentru acest imobil nu se accepta plata prin credit imobiliar .

Dacă vă identificați cu această ofertă, nu ezitați să ne contactați!

Share this to:

Cauți altă zonă?