Penthouse in zona ultracentrala, 200 mp, vizavi de Parcul Astra

Centru, Sibiu, România
€1.500 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Probabil una dintre cele mai frumoase proprietati din zona ultracentrala a orasului, cu vedere directa spre Parcul Astra, este disponibila pentru închiriere.

Locuinta se afla la etajul 2/2 al unei cladiri monument istoric, singurul apartament de pe palier, si insumeaza o suprafata utila de 200 mp, la care se adauga o terasa perfecta pentru relaxare.

Apartamentul a fost renovat in totalitate, astfel beneficiati de încalzire în pardoseala, o bucatarie complet echipata, parchet din lemn, geamuri duble, bai spatioase, si spatii pentru depozitare inclusiv zona de pod.

Este optim compartimentat, avand un living generos cu geamurile orientate spre parc, un dormitor dotat cu pat dublu, o camera pentru office/oaspeti, bucatarie+dining si 2 bai.

Am cataloga-o ca fiind o locuinta primitoare, în care proprietarul a fost atent la detalii si la piesele alese pentru a crea un camin confortabil si in acealasi timp practic.

Centrul animat al orasului este la cativa pasi distanta, unde va puteti bucura de restaurante, cafenele, obiective turistice, iar apoi va puteti retrage “acasa” unde regasiti linistea de care aveti nevoie.

Pentru cei intersati, va punem la dispozitie un video de prezentare al proprietatii, pentru a va convinge de cele prezentate.

Share this to:

Cauți altă zonă?