Apartament de lux , 3 camere, parcare subterana, gradina, CENTRAL

€900
€163.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere/vanzare un apartament de lux cu 3 camere , terasa si gradina , situat la parterul unui imobil tip vila din zona Trei Stejari.

Locuinta dispune de 101 mp utili structurati pe doua nivele : la parter living+bucatarie open space , baie de serviciu , bucatarie si accesul intr-o gradina care este destinata strict acestui apartament.
La etaj se face accesul pe o scara interioara unde avem doua dormitoare spatioase si o baie cu geam si dus de tip walk in. Fiecare din cele doua dormitoare au acces pe balcon.

Predarea apartamentului va fi conform pozelor:  mobilier marca Mobexpert , usi din lemn la interior, geamuri termopan si tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, si o bucatarie complet utilata . Au fost folosite materiale de cea mai buna calitate cu un adaos de bun gust al designerului de interior.
In pretul apartamentului intra si un loc de parcare subteran .

Amplasamentul imobilului este foarte bun, fiind la 15 minute de mers pe jos pana in Centrul istoric al orasului si la cativa pasi de parc, statie de autobuz, magazine , scoala, loc de joaca, farmacie.

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?