Apartament spațios de 3 camere cu grădină proprie, în zona centrala

Strada Bucegi, Sibiu, România
€600
Ovidiu Brunchea
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm un apartament modern și spațios de 3 camere decomandate, situat la parterul unui bloc construcție nouă din zona centrală a orașului, in cartierul Trei Stejari, reper Str Bucegi.

Cu o suprafață utilă de 130 mp, apartamentul este structurat pe două nivele, oferind astfel o separare optimă a spațiilor de locuit. Primul nivel include o bucătărie separată, un living generos cu acces in gradina, baie și hol.

Etajul este compus din hol, două dormitoare luminoase cu balcon, o baie mare cu aerisire.

Apartamentul dispune de balcoane la fiecare dormitor, oferind astfel o priveliște deosebită și o atmosferă liniștitoare. De asemenea, beneficiază de o grădină proprie pentru momentele de relaxare și socializare în aer liber, precum și de loc de parcare în garaj subteran.

Încălzirea se face cu centrala termică proprie și calorifere, asigurând un climat confortabil și o temperatură optimă în fiecare încăpere. De asemenea, proprietatea dispune de o bucatarie complet mobilata si utilata, dormitoare cu paturi duble, si un living spatios.

Aceast apartament este ideal pentru cei care doresc să locuiască într-o locație centrală, cu acces ușor la magazine, restaurante, transport în comun și alte facilități urbane. Este o oportunitate excelentă pentru a trăi într-un mediu confortabil și primitor, și suntem convinși că veți fi încântați de această locuinta.

Va fi disponibil cu data de 10 aprilie, insa se pot face vizite pana la eliberare.

Share this to:

Cauți altă zonă?