Apartament spatios, 135 mp , parcare subterana, zona Trei Stejari

Trei Stejari, Sibiu, România
€165.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate , localizat in zona  zona Trei Stejari, cu o suprafata totala de 135,64 mp ( 115 mp locuibili + 20,64 mp balcoanele)  situat la etajul 2 al unui imobil finalizat in anul 2008 cu materiale de buna calitate.
Un imobil spatios, structurat pe doua nivele, ideal atat pentru investitie cat si locuinta personala. Din punct de vedere al compartimentarii ,  la primul nivel este un living generos, mobilat si utilat complet cu iesire pe un balcon privat si insorit pe toata durata zilei, loc de servit masa, o bucatarie separata complet mobilata si utilata : cu plita pe gaz incorporabila, cuptor electric incorporabil, masina de spalat vase, hota , combina frigorifica incorporabila si o baie de serviciu langa care montata masina de spalat rufe.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara placata cu gresie iar aici este un dormitor matrimonial cu dressing propriu si iesire pe balcon privat, hol de acces , o baie mare cu cada si geam de aerisire, cel de-al doilea dormitor cu acces pe balcon.
Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica la exterior, garaj la subsolul imobilului cu acces automatizat, interfon la intrarea in curte, faianta, tapet in dormitoare si living, parchet, gresie, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere , geamuri de termopan cu tamplarie PVC, mobilier in toate incaperile, usa metalica la intrare, TV in fiecare camera, sistem de alarma.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 165.000 euro , iar suplimentar se poate cumpara si locul de parcare subteran in valoare de 5000 de euro .

Share this to:

Cauți altă zonă?