Apartament 2 camere, terasa de 45 mp, la 5 minute de Centrul orasului

€500
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă propunem spre închiriere un apartament situat la etajul 2 al unui imobil nou, cu lift, amplasat la câțiva pași de Promenada Mall și la o distanță de 15 minute de mers pe jos până în centrul orașului.

Zona în care este amplasat apartamentul ( cartierul City Residence) beneficiază de o dezvoltare excelentă, fiind înconjurată de magazine, supermarketuri precum Profi și Mega Image, și având o stație de autobuz în apropiere. Locația oferă accesibilitate către Spitalul Județean și către orice alt punct de interes al orașului.

Apartamentul dispune de o compartimentare optimă, inclusiv un living spațios cu bucătărie open space, precum și o terasă generoasă de 45 mp, care reprezintă unul dintre punctele de atracție ale locației.

Dormitorul separat este dotat cu un pat dublu confortabil, iar baia dispune de un duș tip walk-in modern. Bucătăria este complet echipată cu toate electrocasnicele necesare, inclusiv o mașină de spălat vase. În plus, beneficiati de aer conditionat si un loc de parcare privat pentru a vă asigura confortul deplasărilor cu mașina.

Dacă această ofertă se potrivește cerințelor dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați! Suntem bucuroși să vă oferim mai multe informații și să organizăm o vizionare a apartamentului. Disponibilitate cu data de 1 august.

Share this to:

Cauți altă zonă?