Apartament cu gradina si design interior deosebit, Selimbar-Nicolae Brana

Strada Nicolae Brana, Șelimbăr, România
€500
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Avem placerea de a va prezenta un apartament aflat la prima închiriere, situat in Selimbar, reper str Pictor Nicolae Brana. Este un apartament cu 2 camere, suprafata utila de 53 mp, la care se adauga un balcon de 8 mp si o curte privata de 30 mp, amplasat la parterul unui bloc cu regim redus de inaltime P+2E+Retras.

Bucataria este complet separata si este dotata cu aparatura electrocasnica încorporata inclusiv o masina de spalat vase. Aceasta dispune de toate echipamentele necesare pentru a va face viata mai usoara si pentru a va bucura de confortul necesar in timpul pregatirii meselor.

Dormitorul dispune de un pat dublu confortabil si este amenajat cu gust, oferind un spatiu perfect pentru odihna si relaxare. De asemenea, exista suficient spatiu pentru depozitare, astfel incat sa puteti organiza lucrurile intr-un mod eficient.

Livingul este un spatiu luminos si primitor, cu o canapea extensibila, care poate fi transformata intr-un pat confortabil pentru oaspetii dumneavoastra. Acesta este perfect pentru petrecerea timpului cu prietenii si familia si pentru relaxare.

Designul interior al apartamentului a fost gandit astfel incat sa ofere confort, functionalitate si estetica. Fiecare piesa de mobilier si fiecare accesoriu a fost selectat cu atentie, astfel incat sa se potriveasca perfect cu spatiul si sa ofere o ambianta armonioasa si placuta. Incalzirea este prin pardoseala, prin urmare va genera costuri reduse in anotimpul rece.

Proprietatea dispune si de un loc de parcare privat, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la gasirea unui loc de parcare in zona. In plus, gradina privata in care urmeaza a fi plantat gazon, va ofera posibilitatea de a petrece timp in aer liber.

Locuinta se afla in proximitatea centrului comercial Shopping City Sibiu, oferind o gama variata de optiuni pentru cumparaturi, servicii si divertisment. Astfel, locatia acestui apartament este ideala pentru persoanele care doresc sa se bucure de avantajele orasului, dar sa aiba si intimitatea si confort in acelasi timp.

Share this to:

Cauți altă zonă?