Apartament premium, 3 camere, boxa si parcare, Ansamblul Avantgarden

Strada Regele Ferdinand, Șelimbăr, România
€750
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere o proprietate modern mobilata ce intruneste toate caracteristicile unei locuinte cu un grad ridicat de confort.

Apartamentul este proiectat cu spatii generoase. Suprafata utila este de 76 mp, are doua balcoane de 10 mp, este situat la etajul 5 cu lift avand urmatoarea compartimentare:

-un hol larg amenajat cu dressing;

-living cu bucatarie open space cu electrocasnice incorporate(masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, plita si cuptor, hota, AC). Accesul pe terasa se face din living.

-dormitorul principal este dotat cu un pat matrimonial de marime generoasa, iar de aici se face accesul in cel de-al doilea balcon

-dormitorul 2 dispune de un spatiu luminat, amenajat ca si camera de oaspeti cu zona de office;

-doua bai : una dotata cu dus, cealalta cu cada;

Partea de finisaje interioare a fost atent aleasa, intreg mobilierul fiind efectuat la comanda, iar unele piese pe care le regasiti in apartament sunt model unicat, piese care se definesc atat prin calitate cat si prin atentia la detalii.

Parchetul este din lemn masiv si se imbina de minune cu mobilierul in nuante de gri, alb.

Ansamblul Avantgarden este pozitionat la doar 10 minute de mers cu masina pana in Centrul orasului, la 5 minute de Shopping City si Bulevardul Mihai Viteazu.

Locuinta se va preda conform pozelor cu un loc de parcare inclus in pret si o boxa de 4 mp pentru depozitare.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

Share this to:

Cauți altă zonă?