Apartament cu finisaje premium, parcare subterana, Bld. Victoriei-Parcul Sub Arini

Spitalul Militar de Urgență, Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€660 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem spre închiriere un apartament premium situat la etajul 2 cu lift al unui imobil tip vila din Ansamblul Arsenal Residence pozitionat vizavi de Parcul Sub Arini.

Acest superb apartament se bucură de o locație bine cotata, care combină perfect viața de oraș cu spațiile verzi. Poziționat strategic, apartamentul permite accesul rapid către numeroase puncte de interes, magazine, restaurante, școli, spitale și mijloace de transport în comun.

Locuinta este situata la etajul 2 cu lift, are o suprafață utilă generoasă de 62 mp structurata intr-un living luminos cu bucătărie open space, tot de aici avem accesul pe un balcon de 8 mp, un dormitor dotat cu pat dublu, baie cu geam pentru aerisire.

Beneficiază de multiple dotări și facilități, precum parchet si usi din lemn masiv, încălzire în pardoseală, aer condiționat, masina de spalat vase AEG, masina de spalat haine si uscator, tv, o boxă pentru depozitare și un loc de parcare subteran, toate menite să asigure un confort maxim.

Mobilierul este marca Mobexpert, canapeua de piele din living este extensibila, iar la baie urmeaza a fi montat un paravan de sticla pentru a utiliza functia de dus in voie.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie!

Share this to:

Cauți altă zonă?