Penthouse cu vedere directa spre Parcul Sub Arini , parcare si terasa

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€1.400 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare propune spre închiriere un penthouse situat in zona premium a orasului, fiind vizavi de Parcul Sub Arini .

Localizare :

Acest imobil este situat langa inima verde a orasului , fiind la cateva minute de mers pe jos pana la Spitalul Militar situat pe Bulevardul Victoriei , la 7 minute de Centru ,  9 minute de Promanada Mall , cu scoli si gradinite in imediata apropiere .

Compartimentare:

Proprietatea cuprinde 3 camere, dupa cum urmeaza :

-Living cu bucatarie open space si o zona de dining , de unde se face accesul pe o terasa de 30 mp . Zona de living urmeaza a fi completata cu canapea.

-Accesul in zona celor doua dormitoare se face pe o scara interioara cu balustrada din sticla , iar dintr-un dormitor avem acces prevazut cu scara intr-o zona ce poate fi utilizata pentru depozitare .

-Doua bai : una la parter , cealalta la etaj

Finisaje:

Proprietatea este încadrata ca fiind una premium, cu finisaje de lux . Bucataria este complet echipata , unitate de aer conditionat , TV in fiecare camera si elemente de design care dau un aer modern si primitor .

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare subteran , iar in fata imobilului se poate parca si cea de a doua masina.

Consideram a fi o oferta care intruneste conditiile unor persoane care apreciaza bunul gust , ideea de spatiu , si un amplasament excelent .

Share this to:

Cauți altă zonă?