Apartament cu 3 camere la vila, curte, la doar un minut de Parcul Sub Arini

€800 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va invitam sa descoperiti un apartament elegant cu 3 camere situat la etajul 1 intr-o vila superba cu doar doua apartamente, la doar 1 minut de mers de Parcul Sub Arini, una dintre cele mai frumoase zone verzi din Sibiu.

Suprafata utila a apartamentului este de 88 mp, compartimentati astfel:

– un hol larg de acces care ofera suficient spatiu de depozitare pentru haine si alte obiecte personale.

-un dormitor cu baie proprie, oferind intimitate si confort maxim.

-livingul este spatios si luminos, cu acces in cea de a 3-a camera care reprezinta zona de birou amenajata pentru cei care lucreaza de acasa.

– bucataria este complet echipata cu aparatura electrocasnica moderna de cea mai buna calitate.

-cea de a doua baie

Proprietarul este in curs de amenajare a apartamentului, asadar acesta va fi predat complet mobilat si utilat cu mobilier modern, in culori calde, care creaza o atmosfera primitoare si placuta.

Totodata, proprietatea dispune de o multitudine de dotari, cum ar fi: sistem de incalzire centrala, parchet din lemn masiv, ferestre termopan, accesul auto in curtea imobilului unde este amenajat un carport, etc.

Locuinta se afla la doar 1 minut de mers de Parcul Sub Arini, oferind posibilitatea de a va relaxa si de a petrece timpul liber intr-un mediu natural si placut. In plus, locatia este excelenta, fiind la doar cateva minute de mers de centrul orasului, restaurante, cafenele si alte puncte de interes.

Contactati-ne acum pentru a programa o vizionare si a va convinge de frumusetea acestei proprietati unice!

 

 

Share this to:

Cauți altă zonă?