Apartament 3 camere, parcare, imobil nou, zona Mihai Viteazu

€600 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

🏢 Anunț de Închiriere: Apartament 3 Camere în Zona Mihai Viteazu 🏢

📍 Locație: Zona Mihai Viteazu, etajul 8, imobil nou cu lift 📐 Suprafață utilă: 58 mp 🪟 Balcon: 3.3 mp 🅿️ Parcare: Loc de parcare suprateran inclus (opțional, loc de parcare subteran și boxă dublă pentru depozitare cu cost suplimentar de 75 euro)

📝 Descriere:

🏢 Apartament Modern și Spațios: Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament modern cu 3 camere aflat la prima închiriere, în zona Mihai Viteazu, mai exact Aleea Biruintei, situat la etajul 8 al unui imobil nou prevăzut cu lift.

🛋️ Living + Bucătărie Open Space: Livingul și bucătăria open space creează un mediu prietenos și luminos, perfect pentru momentele petrecute alături de familie și prieteni. Bucătăria este complet utilată, inclusiv cu mașină de spălat vase, pentru a vă ușura activitățile zilnice.

🚪 Hol cu Dulap de Depozitare: Un hol cu un dulap de depozitare integrat vă permite să vă organizați lucrurile și să păstrați spațiul curat și ordonat.

🛏️ Dormitoare Spațioase: Apartamentul dispune de două dormitoare, unul dintre ele fiind echipat cu un pat dublu, iar celălalt având potențialul de a fi transformat și el într-un pat dublu.

🏞️ Balcon: Apartamentul dispune de un balcon de 3.3 mp cu vedere frumoasa asupra orasului.

💰 Preț și Opțiuni Suplimentare: Prețul de închiriere include un loc de parcare suprateran. Pentru cei interesați de un loc de parcare subteran și o boxă dublă pentru depozitare, acestea pot fi obținute cu un cost suplimentar de 75 euro.

🏢 Zonă Mihai Viteazu: Acest apartament se află într-o zonă cu acces facil la diverse facilități și servicii, inclusiv magazine, școli, parcuri și mijloace de transport în comun. O locație ideală pentru cei care apreciază viața urbană modernă și confortul.

📞 Pentru a programa o vizionare sau pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic.

 

Share this to:

Cauți altă zonă?