Apartament la prima închiriere, panorama superba, Prelungirea Mihai Viteazu

Mega Image, Strada Doamna Stanca, Șelimbăr, România
€500 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre închiriere un apartament de 2 camere, situat într-unul din cele mai reusite proiecte rezidentiale din Sibiu.

Ansamblul rezidential Evolution este localizat în prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, în vecinatatea Shopping City Sibiu, cu o panorama de exceptie asupra Muntilor Fagaras.

Arhitectura cladirii este una futurista, cu balcoane de sticla, doua lifturi de mare viteza, video interfon in fiecare apartament prin care puteti comunica cu ceilalti vecini, sau cu vedere catre exteriorul cladirii.

Locuinta disponibila este la etajul 7 din 10, se afla la prima închiriere, compusa din 2 camere cu o suprafata utila de 60 mp , dispusa altfel:

-1 living cu bucatarie open space;

-1 dormitor spatios cu dressing;

-1 baie;

-1 terasa cu iesire atat din zona de living cat si din dormitor cu o suprafata de 12 mp;

Finisaje si dotari:

-Imobilul detine finisaje de calitate, electrocasnice încorporate inclusiv masina de spalat vase, încalzire prin pardoseala, clima.

În pretul mentionat este inclus un loc de parcare suprateran, iar pentru cei care doresc sa opteze pentru o boxa pentru depozitare ( limitate ca numar) se va suplimenta suma chiriei cu 50 de euro/luna.

Pentru mai multe detalii sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Share this to:

Cauți altă zonă?