Apartament 3 camere, locatie centrala, stil contemporan, minimalist

Bulevardul General Vasile Milea, Sibiu, România
€450
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare vine in intampinarea clienilor care doresc o locuinta centrala, amenajata cu bun gust. Va propunem un apartament situat la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje , izolat in totalitate , compus din:
-3 camere, 1 baie, 2 holuri, 1 bucatarie – cu o suprfata utila de  60 mp
-Balcon – 5 mp
-Boxa depozitare – 2 mp
-Uscatorie comuna

Proprietarul, autor de bijuterie contemporana, designer si consultant, a renovat apartamentul in 2020. Prima etapa a constat in reconditionarea peretilor, usilor, parchetului din lemn de stejar, a granitului din hol si bucatarie, aducandu-le in contemporan. Prin marirea suprafetei de sticla a usilor cu 70%, incaparile care profita de lumina naturala a soarelui pe tot parcursul zilei, au devenit si mai luminoase iar peretii si tavanele reconditionate partial in culorile originale pastrand modelele traditionale, incadreaza imobilul intr-un stil neo-clasic.

In 2021 s-a axat pe maximizarea spatiului prin eficientizarea zonelor de depozitare, functionalitate si pe intregirea conceptului de apartament de lux. Le elementele decorative unicate, a adaugat mobilierul din lemn masiv cu insertii de alama, marmura, ciment, fier. Atentia la detalii se regaseste si la sistemele de iluminat, atat la cele generale cat si la cele ambientale – preponderent create manual, din lemn vechi reconditionat, cules de prin curtile satelor din Transilvania. Imobilul aerisit si luminos te cufunda intr-o atmosfera burgheza inca de la intrare.

Pozitia centrala ofera acces la pas la urmatroarele puncte de interes:
– 3 mini market-uri din care 2 non stop si unul cu produse locale intr-un radius de 150m
– 1-2min pana la Piata Habermann si Teatrul National Radu Stanca
– 3-5min de Centru, Parcul si Biblioteca Astra, Baile Populare Neptun cat si de Zidul si Parcul Cetatii
– 6min pana la Teatrul de Balet si Opera si parcul Tineretului
– 9min Piata Mare
– 10-13min Promenada Mall, Parcul Sub Arini si Sala Transilvania
– 15-19min Piata Cibin.

Chiria lunara este de  450 Euro.

Share this to:

Cauți altă zonă?