Apartament 3 camere, zona centrală, Str. Constituției-Parcul Tineretului

Strada Constituției, Sibiu, România
€125.000

Detalii

Sunteți în căutarea unui apartament spațios și modern în zona centrală a orașului?

Vă prezentăm un apartament decomandat cu 3 camere și 2 băi, situat la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+4, doar doua apartamente pe palier, reper Strada Constituției, foarte aproape de Piața Mare, Spitalul Judetean și noul Promenada Mall.

Acest apartament a fost renovat complet, oferindu-vă un spațiu confortabil în care să vă bucurați de viața urbană. Cu o suprafață utila de 77 mp in care partea de living a fost extinsa cu balconul și o compartimentare optimă, acest apartament este perfect pentru o familie sau pentru cei care doresc o investitie in zona centrala.

Printre facilitățile acestei locuinte se numără cele 2 băi dintre care una cu dus de tip walk-in si geam pentru aerisire, o bucătărie spațioasă și complet utilată, perfectă pentru a vă pregăti preparatele preferate.

Livingul luminos și primitor este locul ideal pentru relaxare și petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni, iar dormitoarele sunt suficient de spatioase si dotate cu paturi duble.

Amplasarea apartamentului este una dintre cele mai mari atuuri ale sale iar la spatii de depozitare suplimentare se adauga o pivnita.

Situat în zona centrală a orașului, acesta vă oferă acces facil la toate facilitățile urbane importante.

Piața Mare, inima orașului, este la doar 15 minute distanță de parcurs pe jos, iar spitalul și noul Promenada Mall se află în proximitatea imediată.

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, oferindu-vă posibilitatea de mutare imediata, fără a fi nevoie să vă faceți griji în privința amenajărilor.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați!

Share this to:

Cauți altă zonă?