Apartament 3 camere, cu teren 306 mp, Bulevardul Victoriei-Centru

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€220.000

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre achizitionare un apartament situat la parterul unei vile cu regim de înălțime P+E situat intr-una din cele mai bune zone ale orasului : Bulevardul Victoriei, la fix 4 minute de mers pe jos pana in Centrul vechi al orasului Sibiu.

Cu o suprafata utila de 113 mp este structurat astfel:

– bucatarie cu cămară cu o suprafata de 32 mp . Mentionam ca din punct de vedere al unei bune compartimentari si a utilizarii optime a spatiului, se poate transforma cu usurinta în living cu bucatarie practic castigand o camera in plus, dar conform schitei figureaza in bucataria cu o suprafata de 22 mp si cămară de 10 mp,

– cele doua camere sunt nedecomandate si au suprafete generoase de 35 mp respectiv 19 la care se adauga o debara/dressing de 6 mp,

– baie 7 mp cu acces din bucatarie si una din camere,

– pivnita 29 mp,

– pod 13 mp,

– teren aferent trecut in CF cu o suprafata de 306 mp,

– pod 12 mp.

Din punct de vedere al finisajelor acesta detine: parchet din lemn masiv, centrala termica proprie, geamuri termopan.

In functie de gusturile fiecarui client, spatiul necesita modernizare insa la fel de bine poate fi locuit direct avand mobilierul si electrocasnicele de baza.

In curtea imobilului aveti acces cu masina si un garaj propriu. Va puteti ocupa de zona verde aferenta apartamentului pe care o consideram a fi cel mai mare plus, pe langa pozitia excelenta si suprafata generoasa.

Daca sunteti interesati de o locuinta la cativa pasi de Centru si in proximitatea celor mai importante puncte: Parcul Sub Arini, Scoli, Gradinite, Licee, Facultati, Spitalul Judetean, nu ezitati sa ne contactati in vederea unei vizionari!

Share this to:

Cauți altă zonă?