Penthouse 4 camere, 155 mp, garaj, pivnita, Bld Victoriei-Sub Arini

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€319.000

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre achizitie cu comision 0%, un apartament de tip penthouse, situat într-o vilă cu doar două etaje, reprezentând singurul apartament pe palier, ceea ce îi conferă un grad sporit de intimitate și liniște, cu expunere sudica, prin urmare aveti lumina naturala întreaga zi.

POZITIONARE:

Locuinta este situata intr-o zona deosebita de case, la cativa pasi de Spitalul Militar-Bulevardul Victoriei, cu Parcul Sub Arini ca vecinatate, prin urmare este acea oferta care apare rar, fiind zona premium a orasului.

CARACTERISTICI SI DOTARI:

Cu o suprafață utilă de 155,37 mp, acesta este structurat într-un living spațios dotat cu semineu care creează o atmosferă caldă și primitoare, o terasa deschisa de 13.54 mp cu o vedere superba asupra orasului, dormitor matrimonial cu baie proprie, cel de-al doilea dormitor cu pat dublu si dulap tip dressing, o cameră de oaspeți și o a doua baie.

Extra beneficiati de:

-pivnita in suprafata de 27,50 mp

-garaj in curtea imobilului de 23 mp

-pod

-cota parte de 1/3 din suprafata terenului de 619 mp

Bucătăria spatioasă este complet mobilată si utilata, inclusiv masina de spalat vase. Pentru depozitat aveti doua debarale.

Apartamentul este proaspăt zugrăvit, are parchet din lemn masiv, geamuri duble, centrala termica proprie, și dispune de pivniță și pod, care oferă spațiu de depozitare suplimentar.

Ne bucuram sa va prezentam aceasta oferta, prin urmare, asteptam sa ne contactati in vederea stabilirii unei vizionari!

Share this to:

Cauți altă zonă?