Penthouse de inchiriat, 150 mp, zona de case, langa Parcul Sub Arini

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€1.000 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă oferim spre închiriere un apartament de tip penthouse, situat într-o vilă cu doar două etaje, reprezentând singurul apartament pe palier, ceea ce îi conferă un grad sporit de intimitate și liniște si o expunere sudica, prin urmare aveti lumina naturala întreaga zi.

Cu o suprafață utilă de 150 mp, acesta este structurat într-un living spațios dotat cu semineu care creează o atmosferă caldă și primitoare, o terasa deschisa de 12 mp cu o vedere superba asupra orasului,  dormitor matrimonial cu baie proprie, cel de-al doilea dormitor cu dressing, o cameră de oaspeți și o a doua baie.

Bucătăria spatioasă este complet mobilată si utilata, inclusiv masina de spalat vase. Pentru depozitat aveti doua debarale.

Apartamentul este proaspăt zugrăvit, are parchet din lemn masiv și dispune de pivniță și pod, care oferă spațiu de depozitare suplimentar.

Locația sa într-o zonă premium, la câțiva pași de Bulevardul Victoriei și Parcul Sub Arini, face din acest apartament alegerea perfectă pentru cei care caută un stil de viață superior într-un mediu urban select.

Share this to:

Cauți altă zonă?