Apartament 3 camere, renovat, bloc nou, et.2, lift, Rahovei-M.Viteazul

€500
Ovidiu Brunchea
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere de lux in cartierul Hipodrom, amplasat in Ansamblul Carpatina.

Nou, elegant, spatios si impecabil finisat sunt cateva din cuvintele care descriu apartamentul. Aceasta proprietate in suprafata totala de 124 mp dispune de 3 camere, 2 bai, 3 terase orientate catre 3 puncte cardinale, va ofera toate avantajele unei locuinte de lux.

Zona de zi impreuna cu diningul sunt in suprafata de 55 mp. Suprafete generoase regasim si in cele 2 dormitoare dar si in bucatarie inchisa cu usi din sticla securizata. Aceasta este mobilata Mobexpert si utilata cu: masina de spalat vase Franke, masina de spalat rufe Whirlpool, cuptor si plita vitroceramica Electrolux, hota Franke, cuplor cu microunde, espressor, robot de bucatarie, frigider LG etc. Apartamentul dispune de centrala termica proprie Viessmann.

Apartamentul foarte spatios este situat la etajul 2/11 si beneficiaza de o terasa de 25 mp cu acces din living-room si din master-bedroom. Aici veti regasi confortul potrivit pentru a petrece timpul in aer liber relaxandu-va, citind, savurand o cafea alaturi de prieteni sau familie. Mentionam si cele doua balcoane de 3 mp respectiv 2 mp utile pentru depozitare

Caracteristici tehnice:

– Suprafata construita 125 mp
– Suprafata utila locuibila este de 94 mp
– An de constructie: 2009
– Orientare Nord-Est-Vest
– Centrala Proprie de apartament Viessmann
– tamplarie exterioara Rehau 7 camere Negru Antracit exterior
-2 lifturi 12 persoane
– TV ultra HD – 4k de 140 cm
– interfon
– usa metalica
– contorizare individuala

Amenajare:

Tot apartamentul a fost amenajat in ianuarie 2020.

Livingul cu adevarat spectaculos, marcat prin elemente decorative si functionale speciale, se remarca prin luminozitatea aparte conferita de suprafata vitrata extrem de generoasa. Finsajelele sunt de buna calitate: parchet stratificat exotic, canapele stil Chesterfield, dining Mobexpert etc.

Dormitorul matrimonial dispune de  un pat elegant, set noptiere si dulap noi dar si cu Saltea NOUA  Super Ortopedica PREMIUM Tri Flexa, 12+3+3 Memory, Anatomica.
Dormitorul secundar(de oaspeti) dispune de un pat nou cu o Saltea PREMIUM  Tri Flexa Argentum Therapy, 12+3+3 Memory, Husa antibacteriana cu ioni de argint cu 7 zone de confort, Al doilea dormitor se poate adapta la solicitarea noului chirias.
Astfel poate deveni dormitor de oaspeti sau dormitor pentru copil/copii.

Baile spectaculoase 1 baie cu cada cu Hidromasaj si o baie cu dus se remarca prin finisaje de varf, obiecte sanitare impecabile (import Italia) si mobilierul elegant.

Amplasare:

Imobilul se afla in cartierul Hipodrom unde va bucurati de liniste, aer curat si intimitate. De asemenea, zone e plina de verdeata, securitate sporita fiind asigurata de supravegherea video permanenta. Langa imobil copii dvs se pot bucura de un loc de joaca doar pentru ei. Accesul este facil catre orice directie sau obiectiv. In proximitate regasiti Magazine, Parcuri, Hoteluri, Restaurante etc.

Imobilul dispune de o parcare generoasa de peste 100 locuri unde locatarii isi parcheaza masinile personale.Pret:
Puteti inchiria acest apartament cu dormitoare noi, proaspat renovat in ianuarie 2020 pentru suma de 500 Euro/lunar.

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?