Apartament 3 camere, 97 mp, parcare subterana, la 5 min de Centru

Strada Johann Sebastian Bach, Sibiu, România
€800
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va prezinta locul in care confortul se imbina cu siguranta si cu sentimentul de liniste. Este vorba despre un apartament de 3 camere situat in ansamblu rezidential Balanta, pozitionat strategic la doar 5 minute de Centrul orasului.

Avantajul principal este pozitionarea, avand acces direct catre cele mai importante puncte de interes, astfel locurile de relaxare, sesiunile de cumparaturi si intalnirile cu prietenii sunt doar la un pas distanta.

Punctele de interes din proximitatea ansambului sunt numeroase, de la mall , supermarketuri, farmacie, pana la scolile de prestigiu din zona de centru.

Apartamentul propus este de 3 camere decomandate, 2 bai, cu o suprafata utila de 97 mp, situat la etajul 3 din 4 al unui imobil dotat cu lift. Dispune de un balcon spatios de 12 mp, putand fi accesat direct din living. Bucataria este deschisa cu zona de living si este complet utilata.

Camera de zi ofera un spatiu generos dotat cu aer conditionat unde va puteti petrece mare parte din timp, de asemenea si o zona de dining.

Ambele dormitoare sunt spatioase si dotate cu paturi matrimoniale oferind un spatiu perfect pentru relaxare.

Este o locuinta spatiosa, cu multe zone vitrate, iar mobilarea cu bun gust face din acest apartament un loc ideal pentru locuit.

Un plus il aduc si cele doua locuri de parcare: unul subteran si celalalt suprateran care sunt incluse in pretul chiriei.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Share this to:

Cauți altă zonă?