Apartament 3 camere, parcare subterana, la 5 min de Centru

Strada Johann Sebastian Bach, Sibiu, România
€900
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere situat in ansamblu rezidential Balanta, pozitionat strategic la doar 5 minute de Centrul orasului.

Avantajul principal este pozitionarea, avand acces direct catre cele mai importante puncte de interes, astfel locurile de relaxare, sesiunile de cumparaturi si intalnirile cu prietenii sunt doar la un pas distanta.

Punctele de interes din proximitatea ansambului sunt numeroase, de la mall , supermarketuri, farmacie, pana la scolile de prestigiu din zona de centru.

Apartamentul propus este de 3 camere decomandate, 2 bai, cu o suprafata utila de 97 mp, situat la etajul 3 din 4 al unui imobil dotat cu lift. Dispune de un balcon spatios de 12 mp, putand fi accesat direct din living. Bucataria este deschisa cu zona de living si este complet utilata.

Camera de zi ofera un spatiu generos dotat cu aer conditionat unde va puteti petrece mare parte din timp, de asemenea si o zona de dining.

Ambele dormitoare sunt spatioase si dotate cu paturi matrimoniale oferind un spatiu perfect pentru relaxare.

Este o locuinta spatiosa, cu multe zone vitrate, iar mobilarea cu bun gust face din acest apartament un loc ideal pentru locuit.  Incalzirea se face prin pardoseala, ceea ce aduce un plus de confort si facturi reduse.

Un plus il aduc si cele doua locuri de parcare: unul subteran si celalalt suprateran care sunt incluse in pretul chiriei.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Review imobil

Bogdan P.

Apartamentul mobilat de lux pe care l-am închiriat a fost o adevărată oază de confort și eleganță. Finisajele de calitate ridicată și atenția la detalii au creat o atmosferă rafinată și primitoare. Mobilierul și echipamentele furnizate au fost de cea mai înaltă calitate, satisfăcând toate nevoile mele. Am apreciat în mod deosebit locul de parcare subteran și suprateran, care au făcut viața mea mult mai ușoară. Balconul spațios a oferit un colț perfect pentru relaxare și admirația peisajului urban. Cele două băi au fost un avantaj major pentru mine și oaspeții mei. De asemenea, poziționarea excelentă în apropiere de centru și de mall a fost un mare plus. Recomand cu încredere acest apartament tuturor celor care caută un stil de viață luxos și confortabil.

Share this to:

Cauți altă zonă?