Apartament 2 camere, 78 mp, parcare subterana, mobilat, la 5 min de centru

Iacob Bologa, Sibiu, România
€169.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

🏢 Anunț Imobiliar: Apartament 2 camere cu finisaje premium și loc de parcare subteran, Ansamblul Balanta Residence 🏢

📍 Locație: Ansamblul Balanta Residence, etajul 2, imobil P+4 cu lift 📐 Suprafață utilă: 78.13 mp 🪟 Balcon: 12.91 mp

📝 Descriere: Vă prezentăm o oportunitate de achiziționare a unui apartament elegant și confortabil, situat la etajul 2 al unui imobil din Ansamblul Balanta Residence. Cu o suprafață utilă de 78.13 mp, acest apartament se bucură de toate avantajele spațiului oferit de un apartament cu 2 camere. În plus, beneficiați de un balcon spațios de 12.91 mp.

🛋️ Compartimentare: Apartamentul are urmatoarea compartimentare:

  • Un living generos cu bucatarie open space
  • Bucătăria este dotată cu mobilier din lemn masiv și echipată cu toate electrocasnicele necesare, inclusiv mașina de spălat vase.
  • Un dormitor primitor și confortabil dotat cu pat dublu
  • Două băi

🏢 Ansamblul Balanta Residence: Beneficiați de o locație convenabilă, cu acces ușor la servicii, magazine, școli, Promenada Mall, și mijloace de transport în comun. Ansamblul dispune de facilități moderne, precum lift si zone verzi. Distanta pana in centrul orasului este 5 minute.

🏞️ Parcare: Apartamentul este vândut cu un loc de parcare subteran, cu dimensiuni mai generoase decât cele obișnuite. Acesta vă asigură un acces facil și sigur la locuința dvs., fără grija găsirii unui loc de parcare.

🏠 Apartamentul se preda complet mobilat și utilat, ceea ce face ca mutarea dvs. să fie extrem de ușoară și rapidă. Finisajele de calitate superioară și atenția la detalii transformă acest apartament într-o alegere ideală pentru o locuință permanentă sau ca investiție. Incalzirea se face prin pardoseala ceea ce genereaza costuri reduse.

📞 Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Share this to:

Cauți altă zonă?