Apartament 2 camere renovat, Str Strandului, aproape de Sub Arini

Strada Ștrandului, Sibiu, România
€350
€78.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre achizitionare un apartament cu 2 camere pozitionat intr-una din cele mai bune si cautate zone ale orasului : cartierul Strand, la doar 4 minute de Parcul Sub Arini si 5 minute fata de Centrul orasului.

Consideram a fi o optiune excelenta pentru cei care isi doresc un spatiu optim compartimentat care nu mai necesita investitii suplimentare deoarece a fost efectuata o renovare completa.

Este situat la etajul 3 din 4 intr-un imobil  insorit, si cu zone verzi amenajate in jur.

Facand primii pasi in apartament avem un hol din care se face accesul in toate incaperile.

Pe partea dreapta avem bucataria cu camara amenajata pentru depozitat. Este complet utilata, vine la pachet cu partea de mobilier si electrocasnice, inclusiv un expressor pentru cafea.

Continuam pe partea stanga unde avem un living cu acces pe balcon, care este inchis in termopan.

Tot pe aceasi parte regasim dormitorul matrimonial.

In fata este baia dotata cu cabina de dus de tip walk-in.

Clasa energetica a apartamentului este incadrata in categoria B, ceea ce insemana ca facturile vor fi reduse pe timp de iarna.

Apartamentul se va preda complet mobilat si utilat, ready to move, ideal atat pentru investitie cat si pentru cei care isi doresc un camin primitor si confortabil. In fata imobilului sunt amenajate locuri de parcare fara plata care pot fi utilizate de catre locatari.

In proximitate aveti parc, magazine, banci, farmacie, scoli, statie de autobuz. Daca doriti sa fiti aproape de orice punct de interes, dar in acelasi timp sa beneficiati de o zona aerisita, nu ezitati sa ne contactati in vederea unei vizionari!

Share this to:

Cauți altă zonă?