Apartament 3 camere, 2 bai, Strand-Sub Arini, bloc nou cu lift

Strada Cristian, Sibiu, România
€150.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune oportunitatea de a achizitiona un apartament amplasat intr-o locatie premium, la cativa pasi de Parcul Sub Arini.

Localizare :
Imobilul este situat in apropierea strazii Cristian, la 3 km de Centrul vechi al orasului, la 4 minute de Spitalul Militar aflat pe Bulevardul Victoriei, in proximitate aflandu-se mijloace de transport in comun, scoli si gradinite.

Apartamentul este situat la etajul 1 din 4 al unui imobil construit in anul 2015 care beneficiaza de lift.

Suprafata utila de 82 mp vine cu o compartimentare functionala :
– hol de acces,
– 2 dormitoare matrimoniale, decomandate, fiecare cu dressing,
– un living cu bucatarie open space,
– 2 bai,
– terasa de 7 mp.

Predarea se va face conform pozelor, astfel incat beneficiati de un apartament la cheie, pregatit fie pentru investitie sau ca locuinta proprie.

Din punct de vedere al finisajelor acestea sunt calitative iar mobilierul ales il definim ca fiind practic: ambele dormitoare au fost dotate cu paturi king size, partea de bucatarie echipata in intregime inclusiv cu masina de spalat vase iar livingul spatios si luminos in care a fost adaugata o canapea de piele, tv si aer conditionat.

Vrem să vă mentionam că, dacă alegeți sa achizitionati un loc de parcare subteran, costul acestuia este de 10.000 Euro+TVA.

Celor interesati le punem la dispozitie un video de prezentare iar daca corespunde criteriilor dumneavoastra va invitam la o prezentare oficiala a locatiei!

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?