Apartament 3 camere,modern mobilat , et 1, bloc nou cu lift, Sub Arini

Strada Cristian, Sibiu, România
€169.000

Detalii

Maia Imobiliare va propune oportunitatea de a achizitiona un apartament amplasat intr-o locatie premium , fiind la cativa pasi de Parcul Sub Arini .

Localizare :

Imobilul este situat in apropierea strazii Cristian , la 3 km de Centrul vechi al orasului , la 4 minute de Spitalul Militar aflat pe Bulevardul Victoriei , in proximitate aflandu-se mijloace de transport in comun, scoli si gradinite.

Apartamentul este situat la etajul 1 din 4 al unui imobil construit in anul 2015 care beneficiaza de lift.

Suprafata utila de 82 mp vine cu o compartimentare functionala : – hol , 2 dormitoare decomandate fiecare cu dressing , un living cu bucatarie open space , 2 bai , si o terasa de 7 mp .

Predarea se va face conform pozelor, astfel incat beneficiati de un apartament la cheie , pregatit fie pentru investitie sau ca locuinta proprie . Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt calitative iar mobilierul ales il definim ca fiind practic : ambele dormitoare au fost dotate cu paturi king size , partea de bucatarie echipata in intregime inclusiv cu masina de spalat vase , livingul spatios si luminos in care a fost adaugata o canapea de piele , tv si aer conditionat .

Pentru cei care isi doresc achizitionarea unui loc de parcare subteran , acesta se va achita suplimentar.

Celor interesati le punem la dispozitie un video de prezentare iar daca corespunde criteriilor dumneavoastra,  va invitam la o prezentare oficiala a locatiei!

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?